ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴

نامزد دریافت جایزه صلح نوبل

آکادمی بین المللی وحدت معنوی و همکاری ، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را نامزد دریافت جایزه صلح نوبل کرد.نامه به کمیته نوبل در تاریخ 16 سپتامبر فرستاده و در تاریخ 20 سپتامبر دریافت شد.
تدبیر24:به نقل از رادیو صدای روسیه روز سه شنبه گئورگی تراپزنیکوف، رئیس آکادمی این مطلب را گزارش داد. دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری به خبرنگاران گفت که آکادمی بین المللی طرح خود را با دولت رئیس جمهور مورد بحث قرار نداد.

پیش از این، او اشاره کرد که پوتین هرگز در فعالیت خود تمایل به کسب هر گونه جایزه را نشان نداده است. به گفته دبیر مطبوعاتی، "خرسندی از نتایج حاصل شده در کار، ملاک اصلی برای رئیس جمهور می باشد ."
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: