ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۴۳۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲

چرا شورای شهر، شهر را مدیریت نمی کند؟

در همه ی کشورها معمول و معقول است که نمادی از مهم ترین وقایع آن کشور، با مردم همراه و همزاد نسل آینده باشد جز اینجا! چرا؟
تدبیر24: رضا تاجگر - ایران و ایرانی، حالا دیگر سی و ششمین زادروز "انقلاب اسلامی" را به جشن می نشیند اما در مرکز و پایتخت کشور، خبری از نمادِ این واقعه ی عظیم نیست. بیست و پنج سال از آخرین روزهای خون و شهادت می گذرد اما نمادی از حقانیت شهیدان بی کفن نیست. بیش از همین مدت از بمباران های هوایی می گذرد اما نشانی از آن روزهای سخت و جانفرسا نیست؛ تا نوجوان و جوان امروز و آینده سازان جامعه ی اسلامی، با چشمان خویش ببینند و از نزدیک لمس کنند که پدربزرگ ها و پدران و برادرانشان و حتی مادربزرگ ها و مادران و خواهرانشان، چگونه با چنگ و دندان، دشمن را از خانه و وطن راندند و...

القصه! چه خوب است اگر جایی نه فقط در تهران؛ بلکه در جاهایی همچون آبادان و خرمشهر و شلمچه و فکه و دهلران و مهران و اندیمشک و دهلاویه و دهلاویه ها؛ نماد و نشانه هایی از ایام تلخ و شیرین و روزهای فداکاری و امید و آرمان و خاطراتِ زنده ی زنان و مردان انقلاب اسلامی باشد تا در فضاهای مجازی، برای همگان، به نمایش درآید.

به عنوان مثال، خیابانی است در تهران به نام "هویزه" که فقط نام خیابان، یادآور شهر هویزه است و چه نیک است اگر وجه تسمیه و نامگذاری این خیابان، دست کم، در روزهای دهه ی فجر انقلاب اسلامی به نمایش عموم گذارده شود.

و البته دلیل و چرایی انجام نشدنِ چنین رویکردهایی را در فضاهای شهری، باید از شهرداری پرسید و این که چرا شورای شهر، شهر را مدیریت نمی کند؟

در همه ی کشورها معمول و معقول است که نمادی از مهم ترین وقایع آن کشور، با مردم همراه و همزاد نسل آینده باشد جز اینجا! چرا؟

خوب است مسؤولان شهری تهران هم سری به میدان انقلاب بزنند!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
حقیقت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
0
0
چون فقط به فکر ... میباشند اکر درست کار میگردند و تهران را مدیریت میگردند حال مردم امروز بهتر از این بود نمونه اش خط 4 بی آر تی اگر یک انسان منصف بیاید تقاطع خیابان آزادی و نواب خواهد دید مردم در هنگام صبح با چه عذابی سوار اتوبوس میشوند که در ایستکاهای بعدی جای برای مسافران نیست دریغ از آمدن یک اتوبوس خالی برای سوار کردن مسافران و در بعد از ظهر عذاب در ایستکاه نصر با خستکی در بدن و نبودن اتوبوس خالی عذاب چند برابر میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
0
0
متاسفانه مدیران خط 4 بی آر تی بیشتر به فکر رفاه رانندکان زحمت گش شرکت واحد هستند تا سرویس دهی درست به مسافرین محترم نمونه اش صبح ها با وجود ازدحام جمیعت در ایستگاهها ما شاهد تجمع اتوبوسها در ترمینال جنوت هستیم بازرسین محترم هم گویا کار این گونه مدیران را هم تایید میکنند یکباربرای رضای خدا مدیران خط 4 بی آر تی همراه با بازرسین و اعضای شورای شهر ساعت 7 صبح سوار اتوبوس های خط 4 شوند و از سرویس دهی خود لذت ببرند
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
0
0
متاسفم با این پیام ها و اطلاع رسانی مشکلی حل نشد وصبح ها اتوبوسی خالی یا بازرسی ما در تقاطع آزادی نواب هم ندیدیم بعد از ظهر ها هم سوار شدن مردم در ایستگاه نصر به بعد هم دیدنی است خدایا خودت به مردم و مسافران خط 4 بی آرتی صبر عنایت فرما
نظر شما: