ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۴۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۷

نباید کرسی ایران در صحن سازمان ملل خالی می‌ماند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که انتخاب آقای خوشرو بعد از کار غیرقانونی آمریکا در عدم صدور روادید برای ابوطالبی در این راستا است که نباید کرسی ما در صحن سازمان ملل خالی بماند.
تدبیر24: نوذر شفیعی  با اشاره به انتخاب خوشرو به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل، گفت: بعد از اقدام خلاف قانون آمریکا در خصوص صادر نکردن ویزا برای ابوطالبی نماینده معرفی از سوی دولت در سازمان ملل، آقای خوشرو انتخاب شد.

وی افزود: این انتخاب به آن معناست که نباید کرسی ما در صحن سازمان ملل خالی باشد و باید تکلیف این موضوع روشن می‌شد، در عین حال باید کار غیرقانونی و خلاف موازین بین‌الملل و خلاف قرارداد مقر انجام شده از سوی آمریکا را پیگیری کرده و از طریق سازوکارهای قانونی مراتب اعتراض در مورد عدم صدور روادید برای آقای ابوطالبی دنبال شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تأکید کرد: ممکن است رویه عدم صدور روادید برای نمایندگان معرفی شده از سوی دولت‌ها برای حضور در سازمان ملل تبدیل به یک رویه شود. قطعاً پیگیری اعتراض ایران نسبت به کار انجام شده جلوی اقدامات بعدی آمریکا در آینده را خواهد گرفت.

وی با تأکید بر این که عدم صدور ویزا برای ابوطالبی خلاف قوانین مقر منعقد شده بین آمریکا و سازمان ملل است، گفت: ایران باید این موضوع را پیگیری کند تا این اتفاق برای سایر دیپلمات‌های ایرانی و حتی دیپلمات‌های سایر کشورها رخ ندهد.

شفیعی در ادامه با بیان این‌که قطعاً‌ آقای خوشرو نماینده ایران در سازمان ملل سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران را پیگیری می‌کند، گفت: قطعاً آقای خوشرو همان مسیری را که قراربود آقای ابوطالبی دنبال کند دنبال خواهد کرد و سیاست خارجی جمهوری اسلامی را در سازمان ملل پیاده می‌کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت که مسائلی همچون اوضاع بحرین،‌ عراق،‌ سوریه، تروریسم و رفتارهای آمریکا در بحث هسته‌ای به صورت اتوماتیک در دستور کار یک دیپلمات قرار دارد و قطعاً آقای خوشرو به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل این موضوعات را در صحن سازمان ملل پیگیری می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳
0
0
کوثری در گفت‌وگو با فارس:
جایگزینی خوشرو به جای ابوطالبی به دلیل ضعف دستگاه دیپلماسی است/ توقع بود اصرار بیشتری از سوی دولت صورت پذیرد
نظر شما: