ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۴۶۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶

فریاد قلعه‌نویی بر سر فروزان

سرمربی تیم فوتبال استقلال در اواخر تمرین امروز تیمش نسبت به عملکرد محسن فروزان انتقاد کرد.
تدبیر24:  در اواخر تمرین امروز استقلال امیر قلعه‌نویی برای بازیکنان فوتبال درون‌تیمی بین دو تیم نارنجی و سبز را در نظر گرفت که در این بازی درون‌تیمی سرمربی آبی‌پوشان به شدت روی عملکرد بازیکنان تیمش نظارت می‌کرد.

در جریان این بازی محسن فروزان دچار اشتباه شد که میلاد سلیمان فلاح از این اشتباه استفاده کرده و توپ را درون دروازه قرار داد. درست یک دقیقه بعد باز هم پاس رو به عقب یکی از بازیکنان استقلال با مکث‌های دروازه‌بان ملی‌پوش استقلال همراه شد که این مسئله با واکنش تند قلعه‌نویی مواجه گردید.

 سرمربی تیم استقلال با حالتی عصبانی و ناراحت و با فریادی بلند خطاب به فروزان گفت: چرا توپ را قطع نمی‌کنی؟ شورش را در آورده‌ای؟ که در این لحظه فروزان پاسخی داد و قلعه‌نویی گفت: می‌خواهی نازت کنند؟ زودتر توپ را قطع کن تا بازی به جریان بیفتد و در نهایت دروازه‌بان تیم استقلال با حرکت دستش از قلعه‌نویی عذرخواهی کرد. در این لحظات بازیکنان تیم استقلال مات و مبهوت نسبت به این حرکت ساکت مانده و نظاره‌گر تذکرات قلعه‌نویی بودند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: