تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۶۴۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱

عجیب‌ترین تصمیم داوری به فغانی رسید

در حالی که هواداران ایران عنوان بهترین یار دوازدهم را از آن خود کردند، عجیب‌ترین تصمیم داوری هم به فغانی رسید.
تدبیر24: سایت «outside90» در گزارشی اقدام به معرفی بهترین‌های جام ملت‌های 2015 آسیا کرد که با قهرمانی استرالیا و نایب‌قهرمانی کره‌جنوبی به پایان رسید. بهترین تیم این تورنمنت، استرالیا بود که در این رقابت‌ها 14 گل به ثمر رساند و 10 گلزن متفاوت هم داشت.

تیم‌های شگفتی‌ساز شانزدهمین دوره جام ملت‌های آسیا، امارات و چین بودند. امارات تحت هدایت مهدی علی با وجود تیم‌های مدعی ژاپن، کره‌جنوبی و ایران موفق شد به عنوان سومی برسد و علی مبخوت، مهاجم این تیم عنوان بهترین گلزن رقابت‌‌ها را از آن خود کرد.

چین هم که به «غول خفته» معروف است به گفته آلین پرین حضورش در جام ملت‌های آسیا بخشی از آماده‌سازی‌ این تیم برای حضور در جام جهانی 2018 روسیه است، هر سه بازی مرحله گروهی خود را مقابل عربستان، ازبکستان و کره‌شمالی با پیروزی پشت‌سر گذاشت. آنها در مرحله یک‌چهارم توسط استرالیایی حذف شدند که در نهایت به قهرمانی رسید.

در حالی که به نظر می‌رسید عمر عبدالرحمن به عنوان بهترین بازیکن تورنمنت برسد ولی ماسیمو لوئونگو، هافبک استرالیا با بازی تأثیرگذارش در این رقابت‌ها جایگاه نخست را به خود اختصاص داد. این هافبک 22 ساله که در تمامی بازی‌های «ساکروس» به میدان رفت دو گل به ثمر رساند و چهار پاس گل هم داد که یکی از گل‌هایش همان گل اول استرالیا در بازی فینال مقابل کره‌جنوبی بود.

بهترین بازیکن جوان این مسابقات هم ترنت ساینزبری بود که با وجود اینکه تنها 23 سال بیشتر نداشت ولی بسیار پخته عمل کرد و یکی از مهره‌های اصلی آنگه پوستچ‌اوغلو در این رقابت‌ها بود. بازیکنان جوان قابل احترام جام ملت‌های 2015 آسیا هم مت رایان (دروازه‌بان استرالیا)، سردار آزمون (مهاجم ایران)، کیم جین‌سو (مدافع کره‌جنوبی) و ضرغام اسماعیل ( مدافع- بال عراق) هستند.

بهترین گل این تورنمنت هم گلی بود که در مرحله یک‌چهارم نهایی تیم کیهیل، مهاجم استرالیا با ضربه‌ای برگردان وارد دروازه چین کرد.

بهترین بازی این مسابقات هم دیدار ایران و عراق در مرحله یک‌چهارم نهایی بود. شاید این بازی بهترین بازی تاریخ جام ملت‌های آسیا نباشد ولی یکی از به یادماندنی‌ترین‌ مسابقات است. بازی بین دو رقیب دیرینه که همه چیز داشت، از گل گرفته تا جنجال و دو وقت اضافه فوق‌العاده.

بزرگترین شکست غیرمنتظره این مسابقات، باخت ژاپن برابر امارات در مرحله یک‌چهارم نهایی بود و بزرگترین ناامیدی جام ملت‌های آسیا هم نمایش ضعیف شینجی کاگاوا، یکی از نامدارترین بازیکنان حاضر در این رقابت‌ها بود. با وجود اینکه ستاره بورسیا دورتموند مقابل اردن گلزنی کرد ولی نمایش قابل‌قبولی نداشت و در نهایت ضربه پنالتی که وی برای ژاپن مقابل امارات به هدر داد مدافع عنوان قهرمانی را در راه رسیدن به جمع چهار تیم برتر ناکام گذاشت.

یار دوازدهم این مسابقات بدون شک هواداران تیم ملی ایران بودند. با وجود اینکه ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی با شکست مقابل عراق از گردونه رقابت‌ها حذف شد ولی هواداران این تیم هر کجا که این تیم بازی داشت به شدت از تیم خود حمایت کردند. آنها پرشورترین و پر سر وصداترین تماشاگران این تورنمنت و یکی از سمبل‌های موفقیت جام ملت‌های 2015 آسیا بودند.

عجیب‌ترین تصمیم داوری هم مربوط به بازی فینال می‌شود جایی که علیرضا فغانی به طرز عجیبی به رابی کروز که مصدوم شد و زمین بازی را ترک کرد کارت زرد نشان داد. این تصمیم داور ایرانی همه را شگفت‌زده کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: