اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۴۶۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱

دیدار هاشمی با کودکان سرطانی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در اصفهان با کودکان سرطانی بستری در بیمارستان سیدالشهدا دیدار کرد.
تدبیر24: همزمان با سفر رئیس جمهور به استان اصفهان وزیر بهداشت و درمان نیز که یکی از وزرای حضور یافته در جمع هیئت دولت برای سفر به این استان بود، صبح امروز با حضور در بیمارستان سیدالشهدا با کودکان سرطانی بستری در این بیمارستان دیدار کرد.

قاضی زاده هاشمی پس از این عیادت به گفتگو با پرستاران بیمارستان پرداخت و پرستاران نیز مشکلات خود را به صورت کتبی و شفاهی با وزیر بهداشت در میان گذاشتند.

همچنین وی با پرده برداری از تابلوی یادگاری بیمارستان امام رضا (ع) که در کنار بیمارستان سیدالشهدا ساخته شده است، دیگر برنامه های خود در سفر به اصفهان را اجرایی کرد.

بیمارستان امام رضا در هفت طبقه ساخته شده است که مجهز به بخش های جراحی، بستری مردان، آی سی یو، اطفال، رادیولوژی، ریکاوری، اتاق ایزوله، بستری ۱ و ۲ زنان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: