ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
داریوش قنبری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی:

نمایندگان تندرو به دنبال زمین‌گیر کردن دولت هستند

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری معتقد است برخی نمایندگان تندرو از ابزارهای نظارتی مجلس در جهت منافع سیاسی جناحی خود بهره برداری می کنند.
تدبیر24: داریوش قنبری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با نامه نیوز؛ دادن کارت زردهای پی در پی به وزرای دولت یازدهم طی یک سال و نیم گذشته را در جهت زمین گیر کردن دولت دانست و گفت: در مجلس نگاهی افراطی و سیاسی وجود دارد و کسی نمی‌تواند نگاه جناحی و افراطی که در مجلس وجود دارد را انکار کند.  با توجه به تقابل جناحی که مجلس با دولت دارد حتی اگر دولت کشور را در یک شب هم گلستان می‌کرد تندروها دست از تخریب دولت برنمی داشتند و بازهم شاهد این رفتارهای ودیم.

قنبری ادامه داد: این کارت‌ زردها براساس فلسفه واقعی کارت زردی که باید به وزرا داده شود، داده نشده است. اغلب  این کارت‌ها ناشی از نوع نگاه سیاسی و جناحی نمایندگان است.

نماینده سابق مجلس هشتم، دادن کارت زرد و استیضاح را حق نمایندگان دانست و عنوان کرد: آنچه که جای تاسف دارد استفاده جناحی و سیاسی نمایندگان تندرو مجلس از این حقوق نمایندگی است. این ابزار نظارتی باید در جهت احقاق حقوق مردم استفاده شود نه در جهت ایجاد مشکل برای مردم!

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه هدف اصلی تندروها تخریب رییس جمهور است، گفت: مشکل آقایان شخص آقای روحانی و یا به عبارت بهتر رای مردم در انتخابات 24 خرداد سال 92 است. افراطیون نمی‌خواهند هویت این رای مردم را قبول کنند و  گویی در مقابل این رای مردم شمشیر کشیده اند.

عضو شورای مرکزی حزب مردمسالاری با بیان اینکه این نمایندگان غافل از این هستند که این رای مردم در سال آینده آنان را هم کنار خواهد زد، خاطرنشان کرد: مردم با کسی عقد اخوت نبسته اند. معتقدم هر چقدر دامنه افراطی‌گری این نمایندگان بیشتر شود مردم نیز بیشتر با ماهیت این افراد آشنا خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه افراط گری ها به ضرر این افراد است، ادامه داد: آنها فکر می‌کنند این قدرت برایشان همیشگی است، غافل از اینکه قدرتی که در 8 سال ریاست جمهوری در دستشان بود در انتخابات سال گذشته از دستشان خارج شد.

قنبری در پیش بینی خود از مجلس دهم، این مجلس را مجلسی اصلاح طلب دانست و تصریح کرد: مجلس دهم مجلسی همسو با دولت خواهد بود، چنانچه انتخاباتی برابر برگزار شود که در آنان همه جناح ها به صورت برابر حضور داشته باشند اصلاح طلبان دست برتر را خواهند داشت و خواهند توانست اکثریت کرسی های مجلس را به دست گیرند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: