ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷

داعش کودکان عراقی را می‌سوزاند

کمیته حمایت از حقوق کودکان سازمان ملل اعلام کرد، تروریست‌های داعش کودکان عراقی ربوده شده را به روش‌های مختلفی همچون سر بریدن، به صلیب کشیدن و زنده زنده سوزاندن می‌کشند و برخی دیگر را نیز به عنوان بردگان جنسی می‌فروشند.
تدبیر24:  کمیته حمایت از حقوق کودکان سازمان ملل اعلام کرد، تروریست‌های داعش کودکان عراقی ربوده شده را به روش‌های مختلفی همچون سر بریدن، به صلیب کشیدن و زنده زنده سوزاندن می‌کشند و برخی دیگر را نیز به عنوان بردگان جنسی می‌فروشند.
به گزارش پایگاه اینترنتی راشاتودی، رنیت وینتر، کارشناس کمیته حمایت از حقوق کودکان سازمان ملل در سخنرانی‌ای گفت: ما به شدت از شکنجه و کشتار تمامی کودکان عراقی نگران هستیم.

وی افزود: تروریست‌های داعش نه تنها کودکان ایزدی و مسیحی بلکه نوجوانان مسلمان شیعه و سنی را نیز هدف می‌گیرند.

وینتر گفت: گزارش‌هایی به دست ما رسیده مبنی بر اینکه از کودکان به ویژه آنهایی که مشکلات عقب‌افتادگی ذهنی دارند به عنوان عاملان انتحاری استفاده می‌شود و حتی آنها کاری را که انجام می‌دهند، درک نمی‌کنند.

وی همچنین انتشار فیلم‌های آنلاینی را که نشان می‌دهد کودکان هشت ساله و کوچکتر به عنوان سربازان گروه تروریست داعش آموزش می‌بینند، محکوم کرد.

این کمیته سازمان ملل در گزارش خود کشتار نظام‌مند کودکان از جمله کشتار دسته‌جمعی پسران و همچنین سر بریدن، به صلیب کشیدن و زنده زنده سوزاندن کودکان را محکوم کرد.

این کمیته گفت: داعش همچنین نسبت به نوجوانان عراقی مرتکب خشونت‌های جنسی نظام‌مند شده چراکه آنها را ربوده و به عنوان برده جنسی می‌فروشد.

وینتر گفت: کودکان اقلیت‌های عراقی در بازارها به عنوان برده فروخته می‌شوند.

وی افزود: وظیفه یک کشور حمایت از تمامی کودکانش است.

در همین حال دیده‌بان حقوق بشر سازمان ملل گفت: پسربچه‌های زیر 18 سال از سوی داعش به عنوان عاملان انتحاری سازندگان بمب، خبرچین و سپرهای انسانی در جریان حملات هوایی تحت رهبری آمریکا استفاده می‌شوند.

دیده‌بان سازمان ملل از مقامات عراق خواست تا کودکان را از دست داعش نجات داده و مسوولان این اقدامات وحشیانه را به سزای عملشان برساند.

گزارش کنونی، نخستین گزارش دیده‌بان سازمان ملل از سال 1998 میلادی است که به سرنوشت کودکان عراقی اشاره می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: