ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱

فروش اینترنتی مواد مخدر در کشور

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی گفت: اخیرا سوداگران مرگ برای فروش مواد مخدر از ابزارهای فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.
تدبیر24: رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی گفت: اخیرا سوداگران مرگ برای فروش مواد مخدر از ابزارهای فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

محمد قاسملو صبح امروز در جلسه اتاق فکر که با موضوع تبلیغات و رسانه به میزبانی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی تشکیل یافته بود با اشاره به اهداف و وظایف پیش‌روی پلیس فتا و اقدامات انجام گرفته در طول تشکیل این پلیس، اولویت‌های کاری آن و پیشگیری اجتماعی از وقوع جرائم فضای مجازی را برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی امکانات فضای مجازی، رفته رفته متخلفان فضای حقیقی برای رسیدن به مقاصد شوم خود این فضا را انتخاب کرده و به جهت برخورداری این فضا از گمنامی در صورت نبود پیش‌بینی صحیح نمی‌توان متخلفان این حوزه را رصد کرد.

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی ادامه داد: اخیراً سوداگران مواد مخدر و محتویات الکلی، در جهت به‌کارگیری فروش موادمخدر در داخل کشور از ابزارهای فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه خارجی استفاده کرده و با دغدغه کم اقدام به فروش کالاهای خود می‌کنند.

قاسملو متذکر شد: نباید از موضوع اعتیاد اینترنتی غافل باشیم که اثرات سوء آن کمتر از اعتیاد به مواد مخدر نبوده و در صورت درگیر شدن کاربر امکان کمک به آن با مشکل مواجه خواهد شد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: امروزه اینترنت به محل تبادل‌ اطلاعات عمومی در معرفی و ساخت و فروش مواد مخدر تبدیل شده است و داروخانه‌های اینترنتی و آزمایشگاهی ساخت مواد مخدر به حیات خلوت بزهکاران تبدیل شده است.

این مسئول به جهت مصون نگه داشتن فضای مجازی، توضیح داد: پلیس براساس وظایف ذاتی برخورد جدی با متخلفان فضای مجازی را در دستور خود قرار داده است.

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی در پایان تشریح کرد: پلیس آمادگی خود را از نظر پشتیبانی اطلاعات و فنی و مهندسی اعلام کرد و در صورت اختصاص اعتبار با تقویت مشکلات اجتماعی و برگزاری کلاس‌های آگاه‌سازی و آموزش جامعه هدف می‌توان از اثرات سوء اینترنت کاسته و اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: