ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱

فتح الله زاده: شرخرها ماشینم را بردند!

علی فتح الله زاده در دوران مدیریتش در استقلال، برای خرید بازیکنان چک های شخصی زیادی کشید.
تدبیر24: او این روزها درگیر پاس کردن همین چک هاست. فتح الله زاده در این باره می گوید: «خیلی از این چک ها پاس نشده اند. طبق حساب و کتابی که کرده ام، نزدیک به 2 میلیارد چک کشیده ام و الان بدهکارم.»  
 
او در پاسخ به این سوال که آیا تا به حال کسی برای نقد کردن چک ها به دفترتان آمده، جواب می دهد: «بله، یکی دو بار شرخرها ریختند جلوی دفتر و حتی ماشینم را بردند.»  
 
اما فتح الله زاده همان زمان که چک ها را می کشید، فکر این روزها را نمی کرد؟ «حاجی جان من از کجا می دانستم. فکر می کردم وظیفه ام است. به خاطر دلخوشی هواداران باید بازیکن می گرفتم. جالب اینجاست که پارسال ما 24 میلیارد هزینه کردیم؛ از فوتبال بگیرید تا رشته های دیگر. توجه کنید، در یک فصل دو بار هم در لیگ قهرمانان حاضر شدیم. یعنی اوایل یک فصل در مسابقات سال قبل بودیم و در اواخر فصل در مسابقات سال بعد شرکت کردیم. در نهایت به ما گفتند 24 میلیارد هزینه کردید؟ این که زیاد است. اما شما دیدید که برادر عزیز من آقای افشارزاده گفت که امسال باید 35 میلیارد تومان به ما بدهند. این یعنی حق دارد 35 میلیارد تومان هزینه کند.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: