آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۶۶۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۱

جزئیات تازه از وام ۶۰میلیونی خریدمسکن

عضو هیات مدیره بانک مسکن با تاکید بر اینکه رشد ۲۵ درصدی پرداخت تسهیلات مسکن نشان می‌دهد متقاضیان همچنان به خانه‌دار شدن از این مسیر امیدوار هستند، گفت: اقساط وام ۶۰ میلیونی خرید مسکن که به بانک مرکزی پیشنهاد شده زیر یک میلیون تومان است.
تدبیر24: ابوالقاسم رحیمی انارکی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود رکود حاکم بر بازار مسکن و ناچیز بودن تسهیلات خرید مسکن باعث شده تا دریافت تسهیلات مسکن از بانک مسکن کاهش یابد،گفت: اتفاقا در 10 ماه امسال 156 هزارمیلیارد ریال در بانک مسکن تسهیلات پرداخت شده است که از جهت تعداد واحدهایی که در سال جاری تامین مالی شده 74 هزار واحد تسهیلات ساخت و 101 هزار واحد تسهیلات خرید مسکن پرداخت شده است.
 
وی افزود: با احتساب 371 هزار واحدی که بانک مسکن در بخش سهم الشرکه تامین مالی کرده است، در مجموع در 10 ماهه سال جاری 546 هزار واحد مسکونی توسط بانک مسکن تامین مالی شده است.
عضو هیات مدیره بانک مسکن افزود: از نظر تعداد، واحدهایی که بانک مسکن تسهیلات پرداخت کرده است نسبت به سال گذشته 25 درصد رشد داشته است پس اتفاقی که در بانک مسکن در طی سال‌ جاری افتاده است این است که با افزایش سقف تسهیلات مسکن در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل 25 درصد و از لحاظ رقمی نیز 95 درصد رشد داشته است.
 
رحیمی انارکی تاکید کرد:البته این رشد تنها در شهر تهران 25 درصد است و علی‌رغم اینکه چندان انتظار نمی‌رود در تهران از تسهیلات مسکن استقبال شود اما می‌بنیم که رشد 25 درصدی پرداخت تسهیلات مسکن در تهران رخ می دهد بنابراین روال کار بانک مسکن روال افزایشی است.
 
جزئیات وام 60 میلیونی خرید مسکن/اقساط یک میلیونی
 
عضو هیات مدیره بانک مسکن در خصوص جزئیات وام 60 میلیونی خرید مسکن که به تازگی از سوی بانک مسکن به بانک مرکزی پیشنهاد شده افزود:این پیشنهاد در حال بررسی است/ بانک مرکزی اطلاعات تکمیلی از بانک مسکن خواسته است و ما در حال دادن اطلاعات تکمیلی به بانک مرکزی هستیم پس این تسهیلات در حال بررسی کارشناسی است.
 
رحیمی انارکی افزود: تمامی سعی ما این است با توجه به اینکه سقف وام را 60 میلیون تومان در نظر گرفته‌ایم در استطاعت مالی مردم و اقساط آن زیر یک میلیون تومان باشد.
 
به گفته وی، قالب و جزئیات تسهیلات 60 میلیون تومانی خرید مسکن بعد از تصویب از سوی بانک مرکزی به اطلاع خواهد رسید.
 
وی تاکید کرد: قطعاً با توجه به ثبات بازار مسکن متقاضیان خرید مسکن از تسهیلات 60 میلیون تومانی استقبال خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۸
0
1
من معلم موافقم انشاا...بجای20 60 بشه
نظر شما: