ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰

جزئیات دیدار ظریف با نخست‌وزیر لبنان

یک روزنامه لبنانی جزئیاتی از دیدار محمد جواد ظریف با نخست‌ وزیر لبنان که در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ برگزار شد را تشریح کرد.
تدبیر24: محمد جواد ظریف در جریان حضور در شهر مونیخ آلمان برای شرکت در پنجاه و یکمین اجلاس امنیتی مونیخ با "تمام سلام" نخست ‌وزیر لبنان دیدار کرد.
 
روزنامه لبنانی السفیر در شماره امروز خود به ذکر جزئیاتی از محورهای مطرح ‌شده در این دیدار پرداخت و نوشت که سلام ابراز امیدواری کرد که ایران "همان طور که در تشکیل دولت بعد از 11 ماه سختی و موانع به لبنان کمک کرد" در اجرای انتخابات ریاست جمهوری در لبنان نیز کمک کند. ظریف پاسخ داد که این پیام را به مقامات ایرانی انتقال می‌دهد.
 
بر اساس گزارش السفیر، وزیر خارجه کشورمان تأکید کرد که ایران آنچه را که مورد توافق لبنانی‌ها به ویژه مسیحی ها باشد، حمایت می‌کند. این پاسخی بود که "جان فرانسوا جیرو" فرستاده فرانسه نیز در تهران در جریان دیدار با حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر خارجه ایران و دیگر دیدارهایش دریافت کرد.
 
براساس اطلاعات موجود سلام و ظریف به بررسی اوضاع منطقه نیز پرداختند و ظریف از تمایل تهران برای ایجاد مناسبات خوب با عربستان سعودی خبر داد و تاکید کرد که ایران چندین بار در این زمینه پیش ‌قدم شده است، اما از طرف مقابل اقدام مثبتی دریافت نکرده است. وی تأکید کرد که عربستان دولتی اساسی در منطقه است و هر سازش منطقه‌ای نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن تهران و ریاض انجام شود.
 
در این نشست همچنین موضوع مرزهای جنوبی لبنان با سرزمین‌های اشغالی و چالش اخیر مورد بررسی قرار گرفت. وزیر خارجه ایران در این زمینه تصریح کرد که تهران با چالش و تنش موافق نیست و متحدان تهران نیز به دنبال آن نیستند، اقدام اخیر، واکنشی به تجاوز القنیطره در مزارع شبعا بود و من اعتقاد دارم این موضوع تمام شد.
 
ظریف تصریح کرد که تهران با وجود اینکه خسارت بزرگی از شهادت محمد علی الله دادی سردار ایرانی دریافت کرد، این موضع را اتخاذ کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: