ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰

مهم‌ترین برنامه غذایی و دارویی 94

رییس سازمان غذا و دارو مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان در سال آتی در راستای ادامه طرح تحول سلامت در حوزه غذا و دارو را تشریح کرد.
تدبیر24: دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت در تشریح مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان در سال آتی در راستای ادامه طرح تحول در حوزه غذا و دارو گفت: مهم‌ترین کاری که سال آینده خواهیم داشت بحث پورتال سازمان غذا و دارو یا همان سامانه رد و رهگیری دارو است. این سامانه در تمام حوزه‌های غذا و دارو کاربردی جدی خواهد داشت و لازم است در سال 94 اجرایی شود.  
 
دیناروند اظهار داشت: اقدامات مربوط به راه‌اندازی این پورتال از امسال آغاز شده و در حال پیگیری است که امیدواریم تا قبل از پایان سال این پورتال اجرایی شود. هر چند کار سختی است اما در صورت اجرایی شدن آن، تمام فرآیندها به صورت الکترونیکی و شفاف انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری مشتریان نخواهد بود؛ چرا که این امر خود می‌تواند منشا تخلف و فساد باشد، البته ممکن است عملیاتی شدن تمام بخش‌های این پورتال دو تا سه سال زمان برد.  
 
رییس سازمان غذا و دارو در ادامه درباره برنامه‌های نظارتی سازمان غذا و دارو در سال 94 نیز اظهار داشت: برنامه های نظارتی ما طبق قانون همیشه انجام می شود، منتها باید از ابزارهای نوین و مدرن برای توسعه نظارت‌هایمان استفاده کنیم. برای مثال ما طرحی داریم که در حوزه شناسایی آلاینده‌ها و تقلبات در حوزه غذا است و تقریبا 18 میلیارد تومان برای این کار هزینه خواهیم کرد تا آزمایشگاه مرجع در تهران و آزمایشگاه‌های قطب در 10 استان دیگر را تقویت کنیم و از این طریق بتوانیم سرعت شناسایی آلاینده‌ها و سموم را افزایش دهیم. این کاری است که انجام می‌شود و امسال آغاز شده و سال آینده به نتیجه می‌رسد.  
 
بنابر اعلام روابط‌ عمومی سازمان غذا و دارو، دیناروند در پایان ضمن تاکید بر لزوم تشدید نظارت‌ها به منظور کنترل و برخورد با قاچاق و تقلب در حوزه غذا و دارو نیز گفت: در مبارزه با قاچاق و تقلب در حوزه غذا و دارو نیز نظارت‌های ما در سال آینده بسیار جدی‌تر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: