تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۴۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۰

اسپانیایی شادترین زبان دنیاست

آزمایش دقیق این ایده به دلیل محدود بودن اطلاعات، کار بسیار دشواری است. محققان برای دستیابی به تمایلات مثبت به مجموعه عظیمی از متون دیجیتال از زبان‌های مختلف و بعد از آن به هزاران نفر بومی که به آن زبان صحبت می‌کنند، نیاز داشتند.
تدبیر24: محققان با استفاده از یک اصل روانشناسی که می‌گوید مردم اتفاقاتی را به ذهن می‌سپارند که حس بهتری از آنها داشته باشند، به بررسی زبان‌ها پرداخته‌اند تا دریابند که مردم بومی کدام زبان از بیان کلمات آن زبان حس بهتری دارند. در این تحقیق اسپانیایی شادترین زبان دنیا شناخته شد.
 
به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از ScienceMag، مردم معمولا دوست دارند که اتفاقات را به روشی مثبت به ذهن بسپارند و توصیف کنند؛ حتی اگر واقعیت چیز دیگری باشد.
 
روان‌شناسان این موضوع را «اساس پولیانا» نامیده‌اند و براساس یک فرضیه، این «تمایلات به سمت مثبت» خود را در زبان افراد نیز نشان می‌دهد. یعنی افراد نه تنها در مکالمات‌شان از کلمات مثبت بیشتر از منفی استفاده می‌کنند، بلکه احتمالا در حافظه آنها کلمات منفی کمتری برای انتخاب وجود دارد. زیرا اساسا کلمات منفی را نیز به خاطر نمی‌سپارند.
 
آزمایش دقیق این ایده به دلیل محدود بودن اطلاعات، کار بسیار دشواری است. محققان برای دستیابی به تمایلات مثبت به مجموعه عظیمی از متون دیجیتال از زبان‌های مختلف و بعد از آن به هزاران نفر بومی که به آن زبان صحبت می‌کنند، نیاز داشتند.
 
محققان باید درک می‌کردند که آنها نسبت به کلمات چه حسی پیدا می‌کنند و برای این کار نیاز به یک مقیاس اندازه‌گیری استاندارد نیز داشتند. اما آنها یک منبع عظیم اطلاعات در اختیار داشتند: اینترنت.
 
اینترنت هر دوی این مشکلات را برای محققان حل کرد: ابتدا به وسیله ایجاد یک تورنت (انتقال سریع اطلاعات) از متون دیجیتال از منابع مختلفی چون توییتر، کتاب‌های گوگل و رسانه‌های خبری آنلاین و سپس به وسیله استخدام چند هزار نفر از سرتاسر جهان که به صورت آنلاین در این آزمایش روانشناسی شرکت کردند و ابعاد این تحقیق را گسترش دادند.
 
محققان تمایلات مثبت افراد را در مورد 100000 کلمه از 10 زبان شامل انگلیسی، اسپانیایی، کره‌ای و چینی مورد مطالعه قرار دادند.
 
هر کلمه توسط 50 فرد بومی آن زبان تکرار شده و رزونانس احساسی آنها ثبت شده است. گراف‌های مربوط به این داده‌ها نشان می‌دهد که اساس پولیانا در زبان نیز صدق می‌کند. اگر گرایشی وجود نداشته باشد، میزان احساسات متوسط کلمات در مقیاش احساسات کاهش پیدا می‌کرد.
 
محققان با انجام این آزمایش‌ها دریافتند که اسپانیایی شادترین و مثبت‌ترین زبان است و زبان چینی کمتر حس مثبت به افراد بومی این زبان می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: