ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵

ابتکارمعتقداست‌صدای‌مردم‌راباید‌شنید

چند فعال مدنی به منظور جلب نگاه مسئولان به موضوع پدیده گرد و غبار در کشور به ویژه خوزستان صبح امروز روبروی سازمان حفاظت محیط زیست تجمع کردند.
تدبیر24: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، یکی از این جوانان دلیل حضور خود را اعتراض به شرایط آلودگی هوا در استان های غربی به ویژه جنوب غرب کشور اعلام کرد و افزود: بنا به مسئولیت شهروندی خود احساس کردم این حضور می تواند تاثیری در توجه بیشتر مسئولان به این موضوع و همراهی با هموطنانم در استان های درگیر پدیده گرد و غبار داشته باشد.
 
وی تاکید کرد: می دانم که سازمان حفاظت محیط زیست تنها متولی این امر نیست و این موضوع حتی فراتر از سطح دولت باید پیگیری شود ولی در حال حاضر بهترین ملجاء فعالان مدنی سازمان حفاظت محیط زیست است.
 
این فعال مدنی ادامه داد: حتی صبح امروز که برخی از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست مخالف حضور ما مقابل این سازمان بودند، رئیس سازمان شخصا اجازه حضور به ما داد زیرا او معتقد است که صدای مردم را باید شنید.
 
وی اضافه کرد: سازمان حفاظت محیط زیست می تواند آغاز کننده و بستر مناسبی برای اقدامات اجرایی علمی و صحیح به منظور مقابله با پدیده گرد و غبار باشد.  
 
این فعال مدنی با اشاره به روندهای غلط گذشته در احداث سدها، تخریب تالاب ها و از بین بردن منابع آبی، گفت: اگرچه امروز بخش عظیمی از پدیده گرد و غبار به دلیل درگیری کشور با موضوع خشکسالی است اما روندهای غلط گذشته نیز در این موضوع بی تاثیر نبوده و اصلاح آن ها می تواند بخشی از معضل را رفع کند.  
 
وی افزود: درخواست فعالان مدنی از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست این است که راه گذشتگان را ادامه ندهد و همچنان در اصلاح روندهای غلط پیشینیان مصر باشد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: