ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۹۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰

دیپلماسی هسته ای ایران، عامل اختلاف در اسرائیل

رسانه‌های صهیونیست از بروز اختلاف شدید میان نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم با مسئولان دستگاه‌ اطلاعاتی و امنیتی آن خبر دادند.
تدبیر24: بر همین اساس پایگاه های خبری عبری زبان  ماکو و گلوبز نوشتند: اختلافات عمیقی میان بنیامین نتانیاهو و مقامات موساد وجود دارد. چرا که مقامات موساد و حتی شین بث مخالف افزایش تحریم‌ها علیه ایران بوده و بر این باورند که شکست مذاکرات به تقویت ایران منجر خواهد شد اما  نخست‌وزیر این رژیم به دلایل نیازهای سیاسی داخلی، اصرار دارد که تحریم‌ها افزایش یابد و حتی با ایجاد درگیری نظامی، مشکلات داخلی خود را پوشش دهد.
 
اغلب ناظران بی طرف بر این باورند که طی یک سال گذشته رویکرد نتانیاهو در برابر ایران به شکل ملموسی از موضع تهاجمی و تهدید به اقدام نظامی به رویکرد دفاعی و مظلوم نمایی و ابراز نگرانی از تهدید و حمله ایران و حزب الله تغییر یافته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: