ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹
برای هم اندیشی درمورد مشکل آلودگی استان خوزستان صورت گرفت؛

جلسه نمایندگان استان خوزستان با وزیر بهداشت

یک عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان از جلسه شب گذشته (چهارشنبه) نمایندگان استان خوزستان با وزیر بهداشت به عنوان فرستاده ویژه رئیس جمهور به خوزستان خبر داد.
تدبیر24: اسماعیل جلیلی اظهار کرد: در این جلسه ضمن تأکید بر مسئولیت نهاد دولت در قبال مشکلات عنوان شد که منشأ آلایندگی هم خارجی است و هم داخلی که منشأ داخلی آن تحت کنترل دولت است و نیاز به اراده و اقدام جدی دارد.
 
وی با تأکید بر لزوم کنترل عوامل تشدید کننده عوامل آلودگی هوا در خوزستان، خاطرنشان کرد: فعالیت ناقص شرکت‌های نفتی،‌ پتروشیمی، سیمانی و فولادی، برداشت آب از سرچشمه‌ها، بی توجهی به طرح‌های آبخیزداری و طرح معروف به طرح مقام معظم رهبری و احیای منابع طبیعی از جمله مواردی است که باید کنترل شود.
 
نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس خاطرنشان کرد: سازمان‌هایی که عملکرد آنها باعث ایجاد این شرایط شده مثل وزارت نیرو، نفت، جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست باید در این باره پاسخگو باشند و راه‌حل جدی برای حل بحران در استان خوزستان انجام دهند.
 
جلیلی افزایش آمار بیماری‌های عفونی و تنفسی و به طور کلی افزایش هزینه‌های سلامت،‌ کاهش بیش از 30 درصدی تولیدات کشاورزی، خروج سرمایه‌ها از استان و بی‌ثباتی سرمایه‌گذاری و کاهش شدید درآمدهای گردشگری را از جمله هزینه‌های تحمیل شده به استان خوزستان در اثر آلودگی هوای این استان عنوان کرد.
 
وی گفت که برای حل مشکل استان خوزستان کنترل منشأ آلودگی با طرح مالچ پاشی، ایجاد مانع بین منشأ آلودگی و جامعه هدف با طرح کمربند سبز شهرها و احیای تالاب‌ها، چشمه‌ها و رودخانه‌ها و کمک به افراد برای حفاظت فردی با توزیع ماسک و شیر بین مردم از جمله ملزومات است.
 
این نماینده استان خوزستان در ادامه خواستار عملی شدن وعده 3 درصد سهم مناطق نفت خیز محروم با رعایت سهم 50 درصدی مناطق محروم و 50 درصدی مناطق نفت خیز شد و افزود: همچنین باید با پرداخت فوق‌العاده بدی آب و هوا و جبران خسارت کشاورزان و باغداران به هزینه‌های سلامت مردم کمک کرد.
 
این نماینده مجلس تأمین تجهیزات مورد نیاز سنجش میزان آلایندگی در تمام شهرستان‌های استان خوزستان و ایجاد ردیف مستقل توسعه پایدار خوزستان در بودجه را از دیگر اقدامات لازم برای حل مشکل آلودگی استان خوزستان عنوان کرد.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: