ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۹۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
فاطمه دانشور عضو شوراي شهر تهران

ريزگردها و فرصت‌طلبان

در بحث ريزگردها نيز رئيس سازمان محيط‌زيست هرآنچه از دستش برمي‌آيد را انجام داده و همچنان در حال تلاش براي حل اين معضل است.
تدبیر24: پديده زيست‌محيطي پيش آمده در خوزستان و ريزگردهايي كه زندگي را براي مردم عزيز و شريف اين خطه مختل کرده دغدغه‌اي بسيار جدي و مهم براي همه مسئولين دولتي و مردم كشور بوده است. دغدغه‌اي كه اما از سوي عده‌اي به عنوان بهانه يا فرصتي براي انتقاد از دولت يازدهم تلقي شده است. انتقادی كه اين بار با اين بهانه متوجه رياست سازمان محيط زيست دولت روحاني شده است.در مورد خانم ابتكار و كل وزيران دولت يازدهم كه هر كدام به نوبت در مقطعي مورد انتقاد و بازخواست قرار مي گيرند بايد گفت كه اين امر را تنها مي‌توان يك اقدام بازدارنده براي ادامه مسير توسعه کشور دانست. اين در حالی است كه بايد همه کارشناسان امر با ارائه راهكارهاي تخصصي و كارشناسي شده در رفع بحرانهايی از این دست به دولت كمك کنند. در مورد سازمان محيط‌زيست و ریاست آن نيز بايد گفت اساس محيط‌زيست ما در دوران گذشته ويران شد و زماني كه خانم ابتكار بر مسند رياست سازمان محيط‌زيست كشور نشست با ساختاری روبرو شد كه بسياري از زيرساختهاي آن نياز به ترميم و بازسازي اساسي داشت. بنابراين اكنون نمي‌توان انتظار معجزه از وي داشت و تنها مي‌توان فرصت داد تا به مرور درصدد ترميم و رتق و فتق امور برآيد. انتقادهای چشم‌بسته جز عاملي بازدارنده و ايجادكننده اختلاف و سبب‌ساز خروج گروهها و افراد از وحدت و يكپارچگي عنوان ديگري نمي‌تواند داشته باشد. محيط زيست و اموری مانند حفظ، نگهداري و حراست از آن تنها مربوط به يك سازمان نیست. بلكه موضوعی ملي است و بايد تمام ارگانها و همينطور عموم مردم دست به دست هم داده و از آن حمایت کنند. تا اين حساسيت به وجود نيايد و همه با هم براي حل مسائل زيست محيطي نكوشند اتفاقي در اين حوزه نمي افتد.در بحث ريزگردها نيز رئيس سازمان محيط‌زيست هرآنچه از دستش برمي‌آيد را انجام داده و همچنان در حال تلاش براي حل اين معضل است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: