ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۷۰۱۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۰

درآمد ایران از گردشگری سلامت

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت اعلام کرد: درآمد گردشگری سلامت ایران در سال گذشته یک میلیارد و دویست میلیون دلار بوده است.
تدبیر24: دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت اعلام کرد: درآمد گردشگری سلامت ایران در سال گذشته یک میلیارد و دویست میلیون دلار بوده است.
 
«محمد پناهی» با اعتقاد بر این که گردشگری سلامت یک سر و گردن از سایر بخش‌های گردشگری بالاتر است، گفت: هر گردشگری اروپایی که به ایران وارد می‌شود، با این تفکر که ارز وارد ایران کرده و سبب متحول شدن چرخه اقتصادی آن شده است، نگاه بالادستی دارد؛ اما در گردشگری سلامت به دلیل ارائه خدمات رفاهی و درمانی به گردشگران، شرایط متفاوت‌تر است.
 
او گردشگرانی را که برای درمان به ایران سفر می‌کنند سفیران جمهوری اسلامی خواند و بیان کرد: این گردشگران به دلیل ارائه خدمات شایسته از ایران، خود را مدیون کشور ما می‌دانند.
 
پناهی در ادامه میراث پزشکی ایران را در کنار فرهنگ غنی و میراث فرهنگی ایران قابل افتخار دانست و گفت: اگر درباره توانمندی‌های بخش گردشگری سلامت به باور برسیم، به طور قاطع می‌توانیم آن را به دیگران هم منتقل کنیم.
 
او همچنین به تشکیل کنسرسیوم گردشگری سلامت ایران با حضور 40 کشور و احداث پروژه‌ای در فضایی به وسعت 100 هکتار در چابهار خبر داد و در ادامه گفت: با توجه به دانش و امکاناتی که در بخش گردشگری سلامت وجود دارد، می‌توانیم سه سال آینده 7 میلیارد دلار از این بخش برای کشور ارزآوری داشته باشیم.
 
در ادامه این همایش تخصصی با موضوع گردشگری سلامت که در حاشیه هشتمین نمایشگاه گردشگری تهران برگزار شد، خدادوست - معاون وزیر بهداشت در حوزه طب سنتی - با اشاره به ظرفیت موجود کشور در حوزه گردشگری سلامت از جمله آب‌های معدنی و طب سنتی، از راه‌اندازی دهکده‌های سلامت با رویکرد طب سنتی و با هدف توسعه گردشگری خبر داد و گفت: این آمادگی وجود دارد که آیین‌نامه و نحوه واگذاری مجوز راه‌اندازی این دهکده‌ها براساس فاکتورهای اصولی وزارت بهداشت به متقاضیان ارائه شود.
 
او یادآور شد: گردشگری سلامت در حال حاضر مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار گرفته و با توجه به ظرفیت‌های بسیاری که ایران در این حوزه دارد، شرایط لازم برای توسعه این بخش در کشور ما نیز فراهم است.
 
همایش تخصصی گردشگری سلامت در سومین روز از برگزاری هشتمین همایش بین‌المللی گردشگری تهران درحالی برگزار شده که بخش وسیعی از این نمایشگاه نیز به فعالان حوزه گردشگری سلامت از جمله دهکده‌های سلامت، آژانس‌های فعال در این حوزه و مجتمع‌های آب درمانی اختصاص داده شده است؛ اما با این حال این بخش یکی از خلوت ترین قسمت های نمایشگاه گردشگری به شمار می آید و استقبال اندکی از آن شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: