ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۷۰۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱

حماس: مذاکرات بی‌فایده است

وی از عباس دعوت کرد که به جای امیدواری به مذاکرات با رژیم صهیونیستی به مقاومت ملت فلسطین و همدردی بین المللی و جهانی با عدالت قضیه فلسطین امیدوار باشد.
تدبیر24: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تاکید کرد که دل خوش کردن رئیس تشکیلات خودگردان به مذاکرات با اسرائیل امری «شکست خورده» است و هرگز هیچ چیزی عاید ملت فلسطین نخواهد کرد.  
 
به نقل از خبرگزاری آناتولی، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس طی اظهاراتی تاکید کرد که دل خوش کردن محمود عباس به مذاکرات با اسرائیل امری شکست خورده است و هرگز چیزی عاید ملت فلسطین نخواهد کرد.  
 
وی از عباس دعوت کرد که به جای امیدواری به مذاکرات با رژیم صهیونیستی به مقاومت ملت فلسطین و همدردی بین المللی و جهانی با عدالت قضیه فلسطین امیدوار باشد.  
 
برهوم افزود: استمرار دل خوش کردن به مذاکرات مخرب، فایده ای ندارد زیرا در طول دهه های گذشته شکست آن ثابت شده است.  
 
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی اظهاراتی در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه لوکزامبرگ گفت که فلسطینیان ایمان دارند که تنها راه صلح، اجرای مذاکرات سازش است.  
 
وی اظهار داشت: ما به مرجعیت روشن برای روند صلح خاورمیانه و نیز راه حل های ریشه ای با مدت زمان معین جهت مذاکرات با هدف دستیابی به راه حل نهایی، نیاز داریم.  
 
9 اردیبهشت سال جاری مهلت 9 ماهه مذاکرات سازش بین تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا تعیین کرده بود، به پایان رسید بی آنکه دو طرف به توافقی رسیده باشند.  
 
مخالفت رژیم صهیونیستی با آزادسازی اسرای مرحله چهارم که قرار بود حدود یکماه قبل از توقف مذاکرات آزاد شوند، باعث بوجود آمدن اختلافات بین مذاکره‌کنندگان فلسطینی و اسرائیل و به بن بست رسیدن مذاکرات سازش شد و در حالی که رژیم صهیونیستی بر تمدید مذاکرات سازش به عنوان شرط آزادسازی اسرا اصرار داشت، رهبران فلسطینی این شرط را رد کردند و در نهایت نیز « زیپی لیونی» مسئول مذاکرات رژیم صهیونیستی با تشکیلات خودگردان اعلام کرد که اجرای مرحله چهارم آزادسازی اسرای فلسطینی لغو شده است و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی در واکنش به توافق آشتی بین فتح و حماس، نشست‌های دو هیأت فلسطینی و اسرائیلی برای دستیابی به توافقی در خصوص تمدید مذاکرات سازش را به تعلیق درآورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: