ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲

اسم "پیک نوروزی" برداشته شد

وی ادامه داد: از سال گذشته طرحی تحت عنوان «چارچوب طراحی و تولید فعالیت‌های یادگیری» طراحی شد و به استان‌ها دادیم و اسم پیک نوروزی را برداشتیم.
تدبیر24: مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حذف اسم پیک نوروزی، گفت: در ایام نوروز متناسب با شریط بومی و اقلیمی هر محل و کلاس، معلم فعالیت‌های یادگیری دانش‌آموزان کلاس خود را طراحی می‌کند.  
 
صادق صادق‌پور، مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص چگونگی تکالیف نوروزی دانش‌آموزان اظهار داشت: در سال‌های گذشته در ایام نوروز به دلیل جلوگیری از فاصله گرفتن دانش‌آموزان از آموزش‌های رسمی که در تثبیت یادگیری می‌تواند خللی ایجاد کند، پیک نوروزی به صورت استانی، منطقه‌ای یا مدرسه‌ای تولید و توزیع می‌شد.  
 
وی ادامه داد: از سال گذشته طرحی تحت عنوان «چارچوب طراحی و تولید فعالیت‌های یادگیری» طراحی شد و به استان‌ها دادیم و اسم پیک نوروزی را برداشتیم.  
 
صادق‌پور اضافه کرد: طرح فوق با هدف ایجاد استمرار یادگیری دانش‌آموزان، ایجاد زمینه‌های یادگیری در محیط طبیعی و با نشاط و تقویت هویت دینی، بومی و ملی دانش‌آموزان، بررسی آداب و رسوم و پیشینه‌های فرهنگی و اجتماعی و تقویت مهارت‌های زندگی، علمی، ادبی، هنری و اجتماعی انجام می‌شود.  
 
وی افزود: از استان‌ها خواسته‌ایم نقش معلم در تولید این فعالیت‌، نقش اصلی باشد یعنی متناسب با بوم و شرایط اقلیمی هر محل و کلاس، معلم بتواند فعالیت‌های یادگیری دانش‌آموزان کلاس خود را طراحی کند.  
 
وی در گفت‌وگو با فارس یادآور شد: امسال نیز بخشنامه مجددی داده‌ایم و تأکید کرده‌ایم گروههای آموزشی مناطق و استان موضوع را دنبال کنند تا زمینه برای معلمان فراهم شود؛ یعنی حتی‌الامکان معلم‌ها این فعالیت‌ها را تعریف کنند.  
 
مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: بعضی وقت‌ها مشاهده می‌شد بازخورد لازم به دانش‌آموزان داده نمی‌شد و دانش‌آموزی که تلاش می‌کرد برای نمونه دل‌نوشته یا نامه‌ای می‌آورد و تهیه می‌کرد، به دلیل دریافت بازخورد لازم، دلسرد می‌شد که امسال پیش‌بینی کردیم تا معلمان بیشتر دقت کنند.  
 
صادق‌پور خاطر نشان کرد: سرفصل‌هایی نیز به استان‌ها داده‌ایم به عنوان مثال  صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و گاز، بازدید و مشاهده هدفمند از اماکن فرهنگی، هنری و مذهبی و فعالیت‌های علمی زمینه‌محور در خصوص مدیریت مصرف، مالی و مدیریت زمان، انجام بازی‌ها با خانواده و برگزاری جلسات با اعضای خانواده در خصوص شناسایی مکان‌های امن و ناامن در شرایط وقوع زلزله، ارائه شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: