ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۷۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۳
پیام رییس جمهور در پی جنایت علیه سه دانشجوی مسلمان درآمریکا:

آن‌ها که بذر نفرت به ادیان را می‌کارند خشونت درو می‌کنند

رییس جمهوری ترور سه جوان دانشجوی مسلمان در ایالات متحده آمریکا را محکوم کرد و با ابراز همدردی و تسلیت به خانواده قربانیان این جنایت، جامعه مسلمانان آمریکا و همه آزاد اندیشان و حامیان حقوق انسان ها، تصریح کرد: انتظار است که مسئولان، همه تلاش لازم را برای حراست از حقوق همه شهروندان از جمله مسلمانان به عمل آورند.
تدبیر24: متن پیام حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی به این شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
جنایت وحشیانه(مبهوت کننده) ترور سه جوان دانشجوی مسلمان در ایالات متحده آمریکا، جلوه ای دیگر از خطر جدی گسترش خشونت و افراطی گری در زمان ما است.
 
گزارش های اولیه، از آن جهت که انگیزه جنایت را تنفر ضد دینی و اسلام ستیزی نشان می دهد بسیار نگران کننده است.
 
خشونت و تعرض به جان و کرامت انسانی، چه با سوء استفاده از نام دین و چه در تعرض و حمله به دین، در تعارض با بنیادی ترین اصول اخلاقی و آموزه های ادیان الهی است.
 
آن ها که بذر نفرت به ادیان و اسلام هراسی می کارند، خواسته یا ناخواسته، خشونت در جامعه درو می کنند.
 
زمان آن رسیده است که حرکت جهانی در مقابله با خشونت و ریشه های فرهنگی دین ستیزی و جرایم مبتنی بر نفرت، با مشارکت همه اندیشمندان، هنرمندان، عالمان دین، جامعه مدنی و دولت ها آغاز شود و جامعه جهانی در قرن بیست و یکم را از این شرمساری برهاند.
 
اینجانب با ابراز همدردی و تسلیت به خانواده قربانیان این جنایت، جامعه مسلمانان آمریکا و همه آزاد اندیشان و حامیان حقوق انسان ها، انتظار دارم که مسئولان، همه تلاش لازم را برای حراست از حقوق همه شهروندان از جمله مسلمانان به عمل آورند.
 
حسن روحانی
 
رییس جمهوری اسلامی ایران

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: