بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۴۷۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰

درمان سنتی کبدچرب

بیماری کبدچرب امروزه با تغییر در نحوه غذاخوردن و گرایش مردم به مصرف فست‌فود بیشتر به گوش می‌رسد.این بیماری که اختلال در کارکرد کبد است را می‌توان به روش سنتی کنترل و درمان کرد.
تدبیر24: علی حسینی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با فارس گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد می‌شود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته می‌شود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است.
 
وی ادامه داد: شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست‌فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.
 
حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می‌تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود.
 
این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.
 
وی افزود: همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد.
 
حسینی افزود: بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود.همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاه‌تره نیز مفید است.
 
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است.همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: