آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۷۱۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵

قتل خواهر بعد از ازدواج اجباری

مردی که متهم است خواهرش را به قتل رسانده، در جلسه دادگاه ادعا کرد مسایل اخلاقی، سبب شد دست به این جنایت بزند.
تدبیر24: تحقیقات پیرامون این پرونده از سال گذشته و زمانی آغاز شد که کارآگاهان جنایی استان فارس مطلع شدند جنازه زنی جوان در منطقه‌ای خلوت در خارج از شهر پیدا شده است. آنها بعد از حضور در محل حادثه مشاهده کردند فرد یا افرادی سر این زن را بریده‌اند. آثار موجود همچنین نشان داد دست‌وپای این زن قبل از قتل بسته شده بود. هویت قربانی در جریان تحقیقات اولیه فاش و معلوم شد مقتول زنی متاهل به‌نام سودابه است. نحوه قتل حکایت از آن داشت که سودابه توسط فردی آشنا به قتل رسیده است. افسران جنایی با پیگیری این فرضیه به برادر قربانی ظنین شدند و مرد جوان را بازداشت کردند. او در بازجویی‌ها به کشتن خواهرش اقرار کرد و گفت به‌خاطر مسایل اخلاقی دست به جنایت زده است.
 
کارآگاهان در ادامه تحقیقات پی بردند سودابه چندسال قبل به پسری علاقه‌مند شده بود و قصد داشت با او ازدواج کند، ولی خانواده‌اش با این وصلت مخالفت کردند و دختر جوان را به‌اجبار به عقد پسری دیگر درآوردند. سودابه بعد از ازدواج همچنان با پسر موردعلاقه‌اش در ارتباط بود تا اینکه خانواده او از این ماجرا مطلع شدند.
 
متهم در جریان اعترافاتش این وقایع را تایید کرد و گفت: «ارتباط پنهانی خواهرم آبروی ما را برده بود به همین دلیل با چندنفر از بستگان صحبت کردم و در نهایت قرار شد سودابه را با کمک پسرعمه‌ام بکشم. روز حادثه خواهرم را به محلی متروکه بردم، دست‌وپایش را بستم و او را به قتل رساندم بعد هم جسدش را در بیابان رها کردم.» در حالی‌که تحقیقات پیرامون این جنایت ادامه داشت، به کارآگاهان خبر رسید پسر موردعلاقه سودابه بعد از اطلاع از این قتل دست به خودکشی زده است به همین دلیل پلیس درباره مرگ آن جوان نیز تحقیقاتی را انجام داد و مسجل شد علت مرگ او چیزی غیر از خودکشی نیست. در نهایت، این پرونده با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست تکمیل شد و متهم در دادگاه کیفری استان فارس پای میز محاکمه رفت. نماینده دادستان در جلسه دادگاه جرم پسر جوان را محرز خواند. متهم نیز بار دیگر ادعا کرد انگیزه‌اش از قتل مسایل اخلاقی بود.
 
بنابر این گزارش، متهم در حال حاضر در زندان به‌سر می‌برد قرار است برای انجام تحقیقات بیشتر یک‌بار دیگر پای میز محاکمه برود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
0
0
امان از معضلات اجتماعی که زیاد شده متاسفانه
نظر شما: