تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۷۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

۱۰ راهکار رفع ریزش مو

یک کارشناس طب سنتی تدابیر رفع ریزش مو را تشریح کرد.
تدبیر24:  از دیدگاه طب سنتی برای رفع ریزش مو تدابیر خاص غذایی وجود دارد که رعایت آن علاوه بر اینکه بیماری را درمان می‎کند به سلامت بدن و پیشگیری از بیماری نیز کمک می‎کند.
 
تدابیر رفع ریزش مو
 
۱. برای رفع ریزش مو بهتر است افراد روزانه ۲۱ تا ۳۰ عدد و روزی ۵ تا ۷ عدد انجیر خیس کرده مصرف کنند.
 
۲. مصرف بادام یا شیره بادام نیز بسیار مفید است می‎توان ۲۰ تا ۴۰ عدد بادام را در آب خیس کرده و پوست قهوه‎ای آن را جدا کرده با یک لیوان آب در میکسر ریخته و به صورت شیر در می‎آید که به شیر بادام معروف است.
 
۳. سبوس برنج و گندم در غذاها ریخته شود که ویتامین‎های مورد نیاز بدن را تامین می‎کند.
 
۴. بهتر است که افراد در طول روز آب هویج و زیتون مصرف کنند چرا که آب هویج بدن را گرم کرده و فواید زیادی برای بدن دارد.
 
۵. در طول روز چندین بار آب سیب را همراه با خاکشیر مصرف کنند.
 
۶. البته رعایت برخی تدابیر مانند اینکه روزانه از شربت آب و عسل و کمی لیمو ترش مصرف شود.
 
۷. همچنین شربت رضوی مصرف شود به این ترتیب که یک قاشق تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت را با عرقیات مفرح مانند عرق گل گاوزبان, عرق بهارنارنج, عرق کیالک, عرق استوخدوس, عرق بادرنجبویه و ... مخلوط شده و سپس مصرف شود.
 
۸. در غذاها به به جای روغن جامد و مایع از روغن‌هایی کنجد، زیتون، هسته انگور یا روغن حیوانی طبیعی استفاده شود. همچنین، به جای استفاده از قند و شیرینی‎های مصنوعی مانند شکلات و آبنبات و ... از عسل، شیره انگور, شکر سرخ، مویز، توت و کشمش استفاده شود.
 
۹. بهتر است از غذاهای مانده و فریز شده استفاده نشود چرا که خود عامل بیماری است می‎توان از سبزی‌های خشک یا گوشت و غذاهای تازه استفاده شود.
 
۱۰. قبل و بعد از هر وعده غذایی کمی مزه مزه شود که به هضم بهتر غذا و سلامت سیستم گوارش کمک می‎کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: