ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۲۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸

ثروت اعراب ۲ برابر شد

موسسه "استراتژی راهبردی مدیریت"، نتایج مطالعات خود را بر روی ثروت خانوارهای کشورهای عضو همکاری شورای خلیج فارس اعلام کرد.
تدبیر24: موسسه "استراتژی راهبردی مدیریت"، نتایج مطالعات خود را بر روی ثروت خانوارهای کشورهای عضو همکاری شورای خلیج فارس اعلام کرد.
 
به گزارش پایگاه خبری ترید عربیا، ثروت شخصی کشورهای عضو همکاری شورای خلیج فارس از رقم ۱.۱ تریلیون دلار ثبت شده در سال ۲۰۱۰ میلادی به دوبرابر یعنی ۲.۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۴ میلادی رسید.
 
در همین حال، طبق برآورد موسسه "استراتژی راهبردی مدیریت"، بین ۱.۵ تا ۱.۶ میلیون خانوار ثروتمند عرب در حوزه خلیج فارس وجود دارد که کل دارایی های آنها به رقم ۲.۲ تریلیون دلار می رسد.   
 
این در حالی است که بیشتر افراد ثروتمند در عربستان سعودی زندگی می کنند و رقم ۴۴ درصد را به خود اختصاص داده اند و بعد از عربستان، کشور امارات هست که در حدود ۳۰ درصد از ثروتمندان را در خود جای داده است. این دو کشور با رقم ۷۲ درصد آمار قابل توجهی را در این باره به خود اختصاص داده‌اند.
 
در ۵ سال اخیر تنها ذخایر ارزی این خانوارها از ۲۶۱ میلیارد دلار به ۵۶۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۳ که بیش از دوبرابر است، افزایش پیدا کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
0
0
مال ایرانیان چطور؟
نظر شما: