تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۷۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲

قیمت نان‌های فانتزی آزاد شد

رییس اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم تهران اعلام کرد: بر اساس مصوبه جدید، از اول اسفند سهمیه آرد دولتی نان‌های حجیم حذف می‌شود و هر واحد تولیدی آنالیز قیمت خود را مشخص و براساس فاکتورهایی که در نظر دارد قیمت نان‌های خود را تعیین می‌کند.
تدبیر24:  رییس اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم تهران اعلام کرد: بر اساس مصوبه جدید، از اول اسفند سهمیه آرد دولتی نان‌های حجیم حذف می‌شود و هر واحد تولیدی آنالیز قیمت خود را مشخص و براساس فاکتورهایی که در نظر دارد قیمت نان‌های خود را تعیین می‌کند.
 
محمدجواد کرمی اظهار کرد: :‌ براساس مصوبه قبلی هیات دولت، 20 درصد از سهمیه آرد دولتی تولید‌کنندگان نان‌های حجیم آزاد شده بود که چند روز پیش نیز اعلام شد از اول اسفند‌ ماه کلیه سهمیه آرد‌های این بخش آزاد محاسبه می‌شود؛ در واقع این مصوبه نقیض مصوبه‌ قبلی است و طبق آن براساس آن 80 درصد سهمیه آرد دولتی نان‌های حجیم از اول اسفند‌ امسال حذف می‌شود.
 
وی گفت: نان حجیم نانی سالم است ولی برخی مسئولان معتقدند این نان در سفره مردم کمتر وجود دارد؛ بنابراین سهمیه آرد دولتی این بخش حذف شد.
 
کرمی اظهار کرد: بعد از آزاد‌سازی نرخ آرد، هر واحد تولیدی آنالیز قیمت خود را مشخص و براساس فاکتورهایی که در نظر دارد قیمت نان‌های خود را تعیین می‌کند.
 
رییس اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم تهران با بیان این‌که در حال حاضر قیمت هر کیسه آرد یارانه‌ای 33 هزار تومان و هر کیسه آرد آزاد 55 هزار تومان است، اظهار کرد: با آزادسازی نرخ آرد، طبیعی است که قیمت نان‌های فانتزی افزایش یابد و این افزایش در حالی است که هر ساله با توجه به افزایش نرخ دستمزد، حامل‌های انرژی و مسائلی از این قبیل شاهد افزایش نرخ تعرفه‌ها هستیم.
 
وی در عین حال با بیان اینکه براساس برنامه پنجم توسعه نمی‌توان تبعیضی قائل شد، اظهار کرد: با آزاد‌سازی موافقیم ولی این موضوع فقط در نان های حجیم اتفاق افتاده و باعث آسیب به واحدهای تولیدی این بخش می شود.
 
رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران با بیان اینکه نان‌های فانتزی از نظر کیفیت، ماندگاری و مواد اولیه بسیار بهتر از نان‌های سنتی هستند، گفت: در تهیه این نوع نان‌ها از حرارت غیرمستقیم استفاده می‌شود. همچنین از جوش شیرین که برای بیماری‌های گوارشی و روده مضر است، استفاده نمی‌شود.  

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: