ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۷۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴

جهانگیری به نجف و کربلا رفت

معاون اول رئیس جمهور جهت زیارت مرقد مطهر ائمه اطهار در شهرهای نجف و کربلا حضور یافت.
تدبیر24: اسحاق جهانگیری در ادامه برنامه های روز دوم از سفر خود به عراق، غروب سه شنبه وارد فرودگاه شهر نجف شد و از سوی استاندار این شهر و مقامات محلی مورد استقبال قرار گرفت.
 
وی سپس مرقد امام اول شیعیان، حضرت علی (ع) را زیارت کرد.
 
جهانگیری شامگاه (سه شنبه) از نجف راهی کربلا شد و با حضور در این شهر، حرم مقدس و بارگاه نورانی سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و حضرت ابالفضل العباس(ع) را زیارت کرد و در این اماکن متبرکه به اقامه نماز پرداخت و با پروردگار خویش راز و نیاز کرد.
 
معاون اول رییس جمهور کشورمان همچنین صبح چهارشنبه مجدداً به زیارت حرم امام حسین (ع) و ابالفضل العباس (ع) مشرف شد و به غبار روبی ضریح سرور و سالار شهیدان پرداخت.
 
در مراسم غبارروبی از ضریح امام حسین (ع) مداحان اهل بیت(ع)‌به مدیحه سرایی و قرائت زیارت عاشورا پرداختند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: