ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۲۶۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱

زمان مذاکرات آتی از زبان افخم

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تحریم شرکت نفتکش را اقدامی سیاسی و خلاف روند حسن نیت و ناسازگار با روند مذاکرات خواند و به اتحادیه اروپا توصیه کرد از این اقدام پرهیز کند.
تدبیر24:  مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست هفتگی خود با خبرنگاران تحریم شرکت نفتکش را اقدامی سیاسی و خلاف روند حسن نیت و ناسازگار با روند مذاکرات خواند و به اتحادیه اروپا توصیه کرد از این اقدام پرهیز کند.  
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به شکل گیری دولت ملی در لیبی ابراز امیدواری کرد.  
 
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: همواره اعلام کرده‌ایم موضوعات مذاکراتی پشت میز مذاکره انجام می‌شود. مذاکرات هسته‌ای صرفاً بیرامون فعالیت هسته‌ای ایران است و موضوعات دیگری عنوان نمی‌شود.  
 
افخم درباره مذاکرات طی یک ماه آینده نیز گفت: گفت‌وگوها و تماس‌هایی در جریان است که مذاکرات دوجانبه، چندجانبه و در سطح ١+٥ تا قبل از پایان سال جاری برگزار شود.  
 
سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: تفاهم سیاسی مانع شکل گیری توافق در یک مرحله نیست، ایران به دنبال یک توافق است و قطعاً توافق دو مرحله‌ای نخواهیم داشت. هیچ توافقی بدون روشن شدن کلیه جزئیات شکل نخواهد گرفت.  
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ایران از تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و راه حل سیاسی در یمن حمایت می‌کند، یادآور شد: همه باید کمک کنند تا خلأ سیاسی در یمن رفع شود. ما آمادگی کمک در این زمینه را داریم و امیدواریم مجامع بین‌المللی بدون فشار طرفهای خاص به سمت راه حل حرکت کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: