آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۷۲۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱

ریزفردها بدنبال سیاسی کردن ریزگردها

سوال اینجاست که چرا این انتقادهای بدور از نظر کارشناسی و شائبه انگیز در دولتهای نهم ودهم صورت نمیگرفت؟
تدبیر24: حسین فریدونی - هفته گذشته موضوع ریزگردهای استانهای مظلوم خوزستان و..تشدید ورسانه ایی شد.هموطنان نیک اندیش و نیک نهادم زندگی سختی را تحمل نمودندو منتظر ÷اسخگویی مسولان بودند که متاسفانه موضوع رنگ بوی سیاسی گرفت!سازمان محیط زیست به چالش کشیده شدو این چالش زمانی روبه فزونی رفت که عده ای ریزفرد بدنبال سیاسی کردن این ریزگردها بودندواز انجا که با دولت تدبیر وامیدزاویه دارند کانون توجهات را به سمت سازمانی بردند که نه تنها سیاسی نیست بلکه وظیفه ذاتیش صدرصدعلمی ومحلل موضوع است!در این بحث بیان نمی شود که نسبت به این سازمان انتقاد نشود ولی در زمانی میتوان انتقاد سازنده انجام داد که زیرساختهای ان نیز اماده شده باشد نه سربازی باشد بدون اسلحه!چرا که طبق نظر ریاست محترم سازمان محیط زیست انتقاد سازنده است که باعث ارتقاء میشود.اما سوال اینجاست که چرا این انتقادهای بدور از نظر کارشناسی و شاءبه انگیز در دولتهای نهم ودهم صورت نمیگرفت؟

درهمان زمان هم صورت میگرفت چرا بورد نمیشد؟چرا سکوت بود!!!نگارنده با پیگیری اخبار ریزگردها و مشکلات مردم مظلوم این خطه جواب برایش تداعی میشود که متاسفانه همواره به جای حل مسئله صورت مسءله در حال پاک شدن است وانهم تخصیص نیافتن اعتبار به این موضوع مهم میباشد.نمایندگان محترم مجلس که دغدغه مقابله با گرد وغبار وریزگردها را دارند ودر اقدامی نمادین جهت همدردی ماسک به صورت راهی صحن علنی مجلس میشوند ÷س چرا ردیف بودجه ریزگردها را در سال 94 حذف وردیف دیگری تخصیص میدهند!!!!خاتمه کلام اینکه بهتر نیست با تزریق به موقع بودجه وقائل شدن به نظر کارشناسی جلوی هرگونه حادثه وتبعات ان رابگیریم و با موضعات علمی سیاسی برخورد نکنیم ومدیران دلسوز وفداکار این بخش را که شبانه روز هدفشان احیاء محیط زیست شاداب و سر زنده است رادلسرد کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: