اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۴۷۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۰

ویدئوی داعش ساختگی است

طارق العریان کارگردان فیلم های سینمایی مصری در واکنش به فیلم اعدام ۲۱ مسیحی مصری مدعی شد که آنچه در تهیه این ویدیو به کار رفته، نوعی چینش حساب شده تصاویر و به کارگیری خدعه های سینمایی است و فیلم بردار صحنه ها نیز توانسته در تصاویر خود از خدعه های سینمایی به خوبی بهره بگیرد.
تدبیر24: طارق العریان کارگردان فیلم های سینمایی مصری در واکنش به فیلم اعدام ۲۱ مسیحی مصری مدعی شد که آنچه در تهیه این ویدیو به کار رفته، نوعی چینش حساب شده تصاویر و به کارگیری خدعه های سینمایی است و فیلم بردار صحنه ها نیز توانسته در تصاویر خود از خدعه های سینمایی به خوبی بهره بگیرد.
 
به نوشته پایگاه خبری القدس العربی، العریان در توضیح سخنانش گفت: فیلمی که منتشر شد شبیه یک سریال چندین قسمتی است؛ راه رفتن قربانیان، شیوه ایستادن و حتی حرکاتشان به گونه ای است که بیشتر شبیه هنر پیشه هایی است که می خواهند دستورات کارگردان را اجرا کنند.
 
به گفته العریان، تصاویر نشست و برخاست و حرکت قربانیان به گونه ای است که اگر قرار باشد چنین صحنه هایی تصویر برداری شود، دست کم یک روز کامل زمان می خواهد. برای جعلی دانستن این ویدیو بهتر است نگاهی به آب دریا بیندازیم که با بریدن سر قربانیان، آمیخته از خون می شود. این صحنه کاملا غیر واقعی است، اما می توان حدس زد که تصویربرداری از صحنه های متعدد این فیلم را یک شرکت بزرگ سینمایی مدیریت می کرده است.

منبع: العالم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: