ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۴۷۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰

همه شالیزارهای گیلان زیر کشت برنج می رود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: حتی یک وجب از شالیزارهای گیلان به دلیل کم‌آبی بدون تولید برنج نخواهند ماند.
تدبیر24:  علیرضا شعبان‌نژاد در پنجمین جلسه شورای حفاظت از منابع آبی استان که در شهرستان رودبار هم‌اکنون در حال برگزاری است، اظهارکرد: سال آبی را که امسال در پیش داریم مشکل تر از پارسال است اما علی‌رغم همه این مشکلات تمام شالیزارهای گیلان باید به کشت برنج اختصاص پیدا کند.
 
وی با اشاره به اینکه گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد، افزود: تاکنون در 72 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان شخم اول انجام شده است که نسبت به پارسال شاهد رشت 20 درصدی در این خصوص هستیم.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان علت اجرای موفق شخم اول در شالیزارهای گیلان را عمل به توصیه‌های سازمان جهاد کشاورزی از سوی کشاورزان عنوان کرد و ادامه داد: امسال کشاورزان یک ماه زودتر وارد شالیزارها شدند.
 
شعبان نژاد تصریح‌کرد: برای داشتن سال زراعی با کمترین مشکل، نشاء همزمان الزامی است و همه کشاورزان استان گیلان باید همزمان وارد شالیزارهایشان شوند و طی مدت 30 تا 35 روز، نشاء برنج در شالیزارهای گیلان به اتمام برسد به این ترتیب در مصرف آب کشاورزی مدیریت خوبی انجام خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه کود پتاس موجب می شود برنج در زمان خشکسالی کمترین آسیب را ببیند گفت: به اندازه کافی کود پتاس در استان وجود دارد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین یکی دیگر از راه های مدیریت مصرف آب و از بین بردن موانع کشت برنج در گیلان را پرهیز از کشت ارقام دیررس عنوان کرد و گفت: از آنجایی که ارقام دیررس بازار مناسبی هم ندارد به کشاورزان توصیه می‌کنیم از کشت این نوع ارقام خودداری کنند.
 
شعبان نژاد گفت: سال‌های گذشته 10هزار هکتار اراضی شالیکاری به کشت ارقام دیررس اختصاص پیدا می‌کرد که پارسال توانستیم آن را به 5000 هکتار تقلیل دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: