آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۷۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰

میزان استاندارد نمک در غذا

یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: تحقیقات نشان داده است که بین نمک و غذاهای نمک‌سودشده و سرطان معده ارتباط وجود دارد، همچنین مصرف نمک می‌تواند منجر به ابتلای فرد به بیماری‌های قلبی و عروقی و کلیوی شود.
تدبیر24:  سیدحسین داوودی گفت: مصرف روزانه نمک طعام باید کمتر از 6 گرم یا کمتر از 2.4 گرم سدیم باشد، اما متأسفانه اکثر مردم مصرف نمک و سدیم آنها بیش از این مقدار استاندارد است.
 
وی ادامه داد: باید توجه کرد که بین نمک و سدیم تفاوت وجود دارد و برخی برچسب‌های مواد غذایی مقدار سدیم را به جای مقدار نمک درج می‌کنند، اما باید دانست سدیم جزئی از نمک است.
 
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: برای اینکه بدانیم مقدار نمک یک غذا که میزان سدیم که آن درج شده چقدر است، محتوای سدیم را در 2.5 ضرب می‌کنیم.
 
داوودی افزود: بنابراین مردم باید بدانند به غذایی پرنمک گفته می‌شود که حاوی بیش از 1.5 گرم نمک در 100 گرم باشد و غذایی کم‌نمک است که دارای کمتر از 0.3 گرم در 100 گرم نمک باشد.
 
وی ادامه داد: بهتر است سبزیجات و میوه ها به جای غذاهای فرآوری‌شده و نمک‌سود مصرف شود، چرا که بیش از 80 درصد نمک در برنامه غذایی افراد از طریق غذاهای فرآوری‌شده به دست می‌آید و این در حالی است که ما همیشه از پرنمک بودن این غذاها بی‌اطلاع هستیم، چون ممکن است مزه شور نداشته باشند.
 
این متخصص تغذیه در امور سرطان ادامه داد: باید مراقب مصرف غلات صبحانه، نان و غذای آماده، پتیزا، همبرگر، سوسیس، سوپ و سوف که ممکن است نمک بالایی داشته باشند، باشیم، حتی غذاهای شیرین مثل بیسکویت‌ها می‌توانند حاوی مقدار زیادی نمک باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: