ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳
مدیرعامل ایران ایر:

پس از توافق ژنو 3 قرارداد با بوئینگ به امضا رسید

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: پس از توافق ژنو و در چارچوب اقدام مشترک، تاکنون یک قرارداد جدید و دو تمدید قرارداد با شرکت بوئینگ به امضا رسانده ایم.
تدبیر24: فرهاد پرورش  افزود: این قراردادها تا پایان ژوئن 2015 (اواسط تیرماه 94) اعتبار دارند و ایران ایر با استفاده از این فرصت تاکنون 7 دستگاه موتور هواپیماهای خود را پس از تعمیر دریافت کرده، ضمن آنکه تعدادی از موتورهای هواپیما نیز اکنون در یکی از کشورهای خارجی توسط شرکت بوئینگ در حال تعمیر است.
 
وی با بیان آنکه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره دنبال استفاده از فرصت بوده تا برخی از نیازهای تعمیراتی خود را انجام دهد، گفت: علاوه بر تعمیرات موتور هواپیما، از زمان اجرایی شدن توافقنامه ژنو، تعدادی ارابه فرود هواپیماهای جدید نیز با دریافت قطعات مورد نیاز تعمیر شده، هرچند که اکنون ارابه فرود برخی از هواپیماهای قدیمی در داخل کشور توسط متخصصان ایران ایر تعمیر می شود.
 
به گفته مدیرعامل هما، علاوه بر موارد یادشده شرکت هواپیماسازی بوئینگ با مجوز خزانه داری امریکا تعدادی نقشه پروازی را که ایران ایر قبلا از منابع دیگری تهیه می کرد را به این شرکت تحویل داده است.
 
پرورش تصریح کرد: در حالی که شرکت های سازنده هواپیما و قطعات خارج از چارچوب توافق ژنو مایل با همکاری بیشتر با هما نیستند اما ما معتقدیم حتی اگر قراردادی هم بین ما وجود نداشته باشد، بوئینگ و ایرباس به علت رعایت برخی مسایل ایمنی پروازها باید به تعهدات خود در قبال شرکت هایی هوایی اقدام کنند.
 
وی افزود: عدم تحویل قطعه و سوخت به هواپیماهای ایرانی در برخی از فرودگاه های جهان خلاف مقررات بین المللی است زیرا همه پروازها باید به نکات ایمنی خود دقت کنند، همچنان که تمام کشورهای جهان متعهد هستند به این مساله توجه جدی داشته باشند.
 
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: با این حال علیرغم وجود مشکلات در این زمینه، شرکت های هوایی راهکارهای مناسبی را برای تامین نیازهای خود دارند، هرچند که مقداری از هزینه های آنها افزایش می یابد.
 
پرورش در پایان تاکید کرد: علیرغم ایجاد انواع مشکلات و محدودیت ها، پروازهای ایران ایر و دیگر شرکت های هوایی هنوز به مقاصد داخلی و بین المللی قطع نشده و این نشان می دهد که تحریم های ناعادلانه غربی ها بر عملکرد ما بی تاثیر بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: