تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰

شاهتره چه خواصی دارد؟

یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: شاهتره گیاهی است یکساله و علفی که برگ‌های آن به رنگ سبز غبارآلود و کوچک و بریده بریده و نواری که گل‌های آن نامنظم به رنگ سفید و به‌صورت خوشه‌ای و نوعی به رنگ بنفش مایل به قرمز است.
تدبیر24: «کلثوم فرضی»، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از نام‌های دیگر این گیاه شاهترج، شاتره، معرب، تلخی و فومتر است.
 
این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: طبیعت این گیاه مرکب القوی است یعنی در حرارت، معتدل اما خیلی خشک است و عده‌ای آن را گرم و خشک می‌دانند.
 
فرضی تصریح کرد: مصرف یک فنجان از آب صاف کرده‌ی شاهتره در شب و صبح، خون را صاف می‌کند، سموم کبد را برطرف می‌کند، زردی یا یرقان را درمان می‌کند، عطش را تسکین می‌دهد، ضد انگل و تب‌بر است.
 
وی ادامه داد: مخلوط آب تازه‌ی آن با تمر هندی یا شکر، کهیر را درمان می‌کند و برای تقویت و پاک کردن معده و روده و بازکردن گرفتگی‌های کبد و طحال مفید است.
 
این کارشناس گیاهان دارویی ادامه داد: ضماد آن با حنا برای معالجه‌ی خارش‌های پوستی موثر است و مالیدن آب تازه‌ی آن بر انگشتان، خارش بین انگشتان را از میان می‌برد.
 
فرضی یادآور شد: مصرف آن به تنهایی برای معده و شش‌ها خوب نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: