ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰

شاهتره چه خواصی دارد؟

یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: شاهتره گیاهی است یکساله و علفی که برگ‌های آن به رنگ سبز غبارآلود و کوچک و بریده بریده و نواری که گل‌های آن نامنظم به رنگ سفید و به‌صورت خوشه‌ای و نوعی به رنگ بنفش مایل به قرمز است.
تدبیر24: «کلثوم فرضی»، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از نام‌های دیگر این گیاه شاهترج، شاتره، معرب، تلخی و فومتر است.
 
این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: طبیعت این گیاه مرکب القوی است یعنی در حرارت، معتدل اما خیلی خشک است و عده‌ای آن را گرم و خشک می‌دانند.
 
فرضی تصریح کرد: مصرف یک فنجان از آب صاف کرده‌ی شاهتره در شب و صبح، خون را صاف می‌کند، سموم کبد را برطرف می‌کند، زردی یا یرقان را درمان می‌کند، عطش را تسکین می‌دهد، ضد انگل و تب‌بر است.
 
وی ادامه داد: مخلوط آب تازه‌ی آن با تمر هندی یا شکر، کهیر را درمان می‌کند و برای تقویت و پاک کردن معده و روده و بازکردن گرفتگی‌های کبد و طحال مفید است.
 
این کارشناس گیاهان دارویی ادامه داد: ضماد آن با حنا برای معالجه‌ی خارش‌های پوستی موثر است و مالیدن آب تازه‌ی آن بر انگشتان، خارش بین انگشتان را از میان می‌برد.
 
فرضی یادآور شد: مصرف آن به تنهایی برای معده و شش‌ها خوب نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: