ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۰

زالو درمانی چه فوایدی دارد؟

یک مدرس حوزه و دانشگاه خواص زالو درمانی در طب ایرانی را تشریح کرد.
تدبیر24: یوسف اصغری کارشناس سطح عالی حوزه و مدرس حوزه و دانشگاه درباره زالو درمانی و کاربرد آن در پزشکی اظهار داشت: مطابق با شواهد تاریخی، طب ایرانی به عنوان یکی از جامع‌ترین مکاتب طبی دنیا، برای پیشگیری و درمان در زمان‌های مختلف از روش زالو درمانی با پاتولوژی اخلاطی– مزاجی توسط حکما استفاده شده است که می‌توان تجربیات آنها را در آثارشان ملاحظه کرد.
 
به گفته وی لذا بر درمانگران لازم است برای کسب مهارت بیشتر در زمینه زالو درمانی، اطلاعات لازم را از کتب و آثار حکما استخراج و مطالعه کنند.
 
این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: حکمای طب ایرانی از دیر باز برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از پرخونی و اختلالات گردش خون، بیماری‌های پوستی و مشکلات موضعی همچون غانغاریا (Gangrene)، بواسیر (Hemorrhoids)، و غیره در برخی افراد که شرایط لازم را داشته‌اند، از زالو استفاده می‌کردند.
 
اصغری ادامه داد: به خاطر دقت بالای حکما، تدابیر دقیقی مانند پاکسازی بدن، آماده سازی مواد برای دفع مواد زائد و ... حین و بعد از زالو درمانی (مانند روش‌های انعقاد خونریزی ثانویه، حفاظت از زخم، ...)، شرایط موضع، شرایط زالو و نوع آن، آماده کردن زالو، شرایط مریض و غیره بنا بر تجربه و مباحث عقلی برای زالو درمانی مطرح می‌کرند.
 
وی اضافه کرد: همچنین برای جسم خشک زالو، روغن آن، ضماد و لوسیون زالو خواصی را بیان کرده‌اند که می‌توان از آنها برای پیشگیری و بهبود بیماری‌ها استفاده کرد.
 
این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: زالوی طبی از نوعی است که دارای آرواره‌دار بی خرطوم است. زالو توانایی بسیار زیادی در تولید بزاق دارد و زمانی که به میزبان می‌چسبد بزاقی از زیر بدن زالو سرازی می‌شود. بزاق زالو دارای ماده ضد انقادی به نام هیرودین Hirudin است که توانایی بالایی ضد انقادی دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: