ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۴۳۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸

فست فود گران می‌شود

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان تهران از افزایش قطعی قیمت فست فودها در پی آزادپز شدن واحدهای نان فانتزی خبر داد.
تدبیر24: اسدالله احمدی شهریور در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، با اشاره به تصمیم اخیر مبنی بر حذف سهمیه آرد یارانه‌ای نانوایی‌های فانتزی، گفت: با این اقدام نرخ نان فانتزی و به تبع آن قیمت همه فست فودها که در آن از نان فانتزی یا آرد آزاد استفاده می‌شود، افزایش می‌یابد.  
 
وی افزود: البته ما سعی داریم پس از بالا رفتن قیمت نان فانتزی، افزایش نرخ فست فود را در اسفند ماه جاری اعمال نکنیم، چرا که در این ماه مردم به دلیل خرید مایحتاج سال نو، زمان بیشتری را در خارج از خانه صرف می‌کنند و در نتیجه میزان مصرف فست فود بالا می‌رود.  
 
احمدی شهریور با تاکید بر اینکه افزایش قیمت فست‌فود قطعی است، اظهار کرد: این افزایش قیمت از فروردین ماه سال آینده اعمال خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: