آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۷۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۴

یک مقام آگاه: سفارت ایران در لیبی تعطیل است

یک مقام آگاه انفجار مقابل منزل سفیر ایران در طرابلس لیبی را تایید کرد.
تدبیر24: این مقام آگاه در گفت‌وگو با ایسنا، با تایید حمله و انفجار در محل اقامت سفیر ایران در لیبی گفت: سفارت ما در لیبی تعطیل است و سفیر به این کشور تردد می‌کرده است.
 
وی گفت: در این حادثه تروریستی کسی آسیب ندیده است.
 
خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام امنیتی لیبی از انفجار در مقابل منزل سفیر ایران در شهر طرابلس پایتخت لیبی خبر داد.
 
بنابر نوشته این خبرگزاری این انفجار خسارت جانی به همراه نداشته است.
 
منابع خبری اعلام کرده‌اند که هنگام حادثه در این منزل که در منطقه بن‌عاشور لیبی واقع شده، کسی حضور نداشته و انفجار ناشی از انفجار یک بمب دستی بوده است.
 
مبروک ابظهیر، مدیر امنیت دیپلماتیک وزارت کشور لیبی در گفت‌وگوی تلفنی با خبرگزاری رسمی این کشور اظهار کرد: ظهر یک‌شنبه افرادی ناشناس ساختمان محل اقامت سفیر ایران در طرابلس را با انداختن یک بسته انفجاری در داخل سطل زباله که در مقابل ساختمان قرار داشت مورد حمله قرار داده و اقدام به فرار کردند.
 
او افزود: با توجه به خالی بودن ساختمان این انفجار تلفات جانی به‌همراه نداشته است. این حادثه موجب تخریب در پارکینگ محل اقامت سفیر شد.
برچسب ها: تدبیر24 لیبی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: