ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۵

ضوابط ورود و خروج ارز مشخص شد

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد که طی مکاتبه‌ای با بانک مرکزی ضوابط ورود و خروج ارز در کشور مشخص شد.
تدبیر24: سیدعبدالمجید اجتهادی درباره ضوابط ورود و خروج ارز در کشورگفت: براساس بند خ ماده ۲ قانون مبارزه با قاچاق مصوب آذرماه سال ۱۳۹۲ («هر نوع ورود، خروج، خرید، فروش و حواله ارز بدون رعایت ضوابط تعیینی توسط دولت و بدون مجوزهای لازم از بانک مرکزی قاچاق محسوب می‌شود.») بنابراین تمامی افراد برای ورود، خروج، خرید، فروش و حواله ارز باید مجوز بانک مرکزی را داشته باشند.
 
وی افزود: همچنین در تبصره دو ماده ۷ آمده است «عرضه و فروش ارز، خارج از واحدهای مجاز تعیین شده توسط دولت به وسیله اشخاص و واحدهای صنفی، ممنوع است و با مرتکبین براساس قانون برخورد می‌شود.» و به این معنا است که اگر کسی ارز دارد و می‌خواهد بفروشد حتما باید به قسمت ارزی بانک‌ها و یا صرافی‌های مجاز داری مجوز از بانک مرکزی مراجعه کند و در غیر اینصورت برابر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وی برخورد می‌شود.
 
اجتهادی تصریح کرد: در بحث مقررات ارزی بنا به قانون روابط ورود، خروج، خرید و فروش و نگهداری کالا باید از سوی بانک مرکزی تعیین شود. بر همین اساس اخیرا مکاتبه‌ای با بانک مرکزی داشتیم که بانک ضوابط و شرایط ورود، خروج و نگهداری ارز در کشور را تعیین کرده است و در صورتی که فردی خارج از شرایط تعیین شده اقدام به خرید و فروش ارز کند به لحاظ قانونی متخلف و ارز وی قاچاق محسوب می‌شود.
 
وی گفت: بانک مرکزی میزان ارزی که مردم می‌توانند بدون تشریفات قانونی خاصی به کشور وارد کنند ۵ هزار دلار و میزان ارزی که مردم می‌توانند بدون تشریفات قانونی خاصی از کشور خارج کنند نیز ۵ هزار دلار اعلام کرده است. طبیعتا اگر قرار باشد شخصی ارز بیشتری به کشور وارد یا از آن خارج کند باید به نمایندگی بانک مرکزی در فرودگاه‌ها مراجعه و اظهارنامه ارزی دریافت کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: