ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱

فوتبال ایران و« اسب تروا»

همه دوستدار فوتبال نیستند. فوتبال دیگر آن شخصیت خود را ندارد چراکه در قلعه آن باز شده و جولانگاه خیلی‌ها شده است و این مساله هم به عدم توجه دولت به ورزش کشور برمی‌گردد.
تدبیر24: بهمن فروتن - ابتدا بگویم طرف صحبت من عادل فردوسی پور یا امیر قلعه نویی نیست بلکه کلی است. اعتقاد دارم فوتبال ایران شبیه تجمع چند قبیله شده که دیگر ارزش فرهنگی برای آن باقی نمانده است. فوتبال ایران سیستم بسته‌ای است که توسط سیاست باز شده است. افرادی که فوتبال ایران را اداره می‌کنند اطلاعی از این مقوله ندارند و به همین دلیل شاهد بروز این جریانات و شکایت و شکایت کشی‌ها هستیم. سیستمهای اینگونه قواعد مخصوص به خود را دارند و با یک پوسته از حاشیه جدا هستند. متاسفانه داستان فوتبال ایران مانند داستان «اسب تروا» است و علی کفاشیان داخل این اسب تروا نشسته و قفل قلعه فوتبال را برای غیرفوتبالی‌ها و سیاسیون باز کرده و کار را به اینجا کشانده است. همه می‌دانند مدیریت این سبکی دیگر سودی برای فوتبال ما ندارد اما اقدامی صورت نمی‌گیرد. ورود سیاست به فوتبال هم از تفکرات سپ بلاتر سرچشمه می‌گیرد جایی که نمی‌خواهد فاصله فوتبال ایران و دیگر کشورهای آسیایی با اروپا کاهش پیدا کند. وقتی والیبالیست‌های ما در رقابتهای جهانی می‌درخشند پس فوتبالی‌ها هم می‌توانند اما سیاستهایی که توسط بلاتر در پیش گرفته شده جهت حفظ فاصله فوتبال دیگر کشورها با اروپاست! متاسفانه سالهاست در حریم فوتبال ما خیلی ها بدون مجوز ورود و خروج می‌کنند. همه دوستدار فوتبال نیستند. فوتبال دیگر آن شخصیت خود را ندارد چراکه در قلعه آن باز شده و جولانگاه خیلی‌ها شده است و این مساله هم به عدم توجه دولت به ورزش کشور برمی‌گردد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: