ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۴۷۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳

ناگفته‎های فخیم‌زاده از «فوق‌سری»

کارگردان سریال فوق‌سری گفت: سریال فوق‌سری را می‌سازم تا مخاطب آن با آن ارتباط برقرار کند و از تماشای آن لذت ببرد.
تدبیر24:  مهدی فخیم‌زاده کارگردان سریال «فوق‌سری» در جمع خبرنگاران گفت: این سریال قرار است که در 12 قسمت برای پخش در ایام نوروز تولید شود که بیش از 10 قسمت آن تصویربرداری شده است.  
 
وی افزود: در حال حاضر در شهرک دفاع مقدس و لوکیشن زندان قرار داریم و سکانس‌های ملاقات حضوری مجید باستان و دانیال شخصیت‌های اصلی سریال را تصویربرداری می‌کنیم که تصویربرداری این لوکیشن امروز به پایان می‌رسد.  
 
فخیم‌زاده اضافه کرد: تصویربرداری سریال «فوق‌سری» تا دو هفته آینده به پایان می‌رسد و آن را برای پخش در ایام نوروز آماده می‌کنیم.  
 
کارگردان سریال «فوق‌سری» درباره کمدی موجود در سریال افزود: در خود قصه لحظاتی وجود دارد که موقعیت‌های طنزی را ایجاد می‌کند. قصه سریال جدی است اما در خود داستان شاهد صحنه‌های کمدی خواهیم بود.  
 
فخیم‌زاده افزود: انتخاب سریال فوق‌سری برای پخش در ایام نوروز کار ما را سخت کرده است. به دلیل اینکه اسم «قورباغه و قناری» پیش‌قضاوتی به لودگی برای مخاطب ایجاد می‌کرد نام این سریال به فوق‌سری تغییر کرد تا بتوانیم ارتباط بیشتری با مخاطب برقرار کنیم.
 
وی گفت: در این سریال بازیگران جدیدی همانند گلناز خالصی و مهدی محمودنژاد به عنوان بازیگر کاراولی انتخاب کردم و بقیه هنرمندان از بازیگران باسابقه سینما و تلویزیون هستند.
 
فخیم‌زاده درباره انتخاب بازیگران تصریح کرد: با دقت به تبحر در بازی و نیز متناسب با نقشی که در سریال مدنظر بوده هنرمندان را انتخاب کردم و شهرت هنرمندان معیار انتخاب من نبوده است.  
 
وی گفت: فیلم و سریال می‌سازم تا مخاطب عام با آن ارتباط برقرار کند یعنی کاری انجام می‌دهم و سریالی می‌سازم که مخاطب عام از آن لذت ببرد و امیدوارم با ساخت سریال فوق‌سری مخاطب همواره با آن ارتباط برقرار کند.
 
فخیم‌زاده با بیان اینکه در هیچ ژانری وفادار نبوده است، گفت: من در ژانر روان‌شناسی،سیاسی، پلیسی، اجتماعی کار کردم و در آینده هم همینگونه خواهد بود. به این اعتقاد دارم که قصه‌ای را انتخاب می‌کنم که مناسب با موضوع روز جامعه باشد.  
 
کارگردان سریال فوق‌سری گفت: سریال فوق‌سری از نظر قالب با «حس سوم» و «بی‌صدا فراد کن» متفاوت است و دلیل آن این است که قصه متفاوتی را نمایش می‌دهیم.  
 
فخیم‌زاده در خصوص امکانات این سریال نیز توضیح داد: ناجی‌هنر امکانات خوبی را در اختیار گروه قرار داده است اما در ساخت فیلم و سریال پلیسی قصه محوریت کار را برعهده دارد و ساخت سریال‌های پلیسی به امکانات آن نیست بلکه به سناریو و داستان کار مربوط می‌شود.  
 
وی درباره انتخاب زندان در شهرک دفافع مقدس گفت: این تنها لوکیشن آماده و متناسب با زندان‌های طبیعی است که الگوی خود را از زندان قصر گرفته و موقعیت مناسبی دارد و د رجمع‌بندی این لوکیشن را انتخاب کردیم.
 
کارگردان سریال فوق‌سری در پایان خاطرنشان کرد: تصویربرداری ما تا دو هفته دیگر به پایان می‌رسد و تنها تعقیب و گریزها و چند سکانس خیابانی باقی مانده است که آنها را نیز انجام می‌دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: