ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 03
کد خبر: ۴۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

چای ضد دیابت

چای سیاه پُرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است، مدت‎هاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است. همچنین ضد دیابت، بازکننده گرفتگى‎هاست و سردرد را تسکین مى‎دهد و عطش کاذب را رفع مى‎کند.
تدبیر24: چای سیاه پرمصرف ترین نوشیدنی بعد از آب در جهان است و مدت‎هاست که دو خاصیت چای سیاه یعنی خاصیت آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته شده است.
 
اخیراً خاصیت ضدفشارخون و نیز خاصیت کنترل دیابت این فرآورده مورد توجه قرار گرفته است. همه انواع چاى از نظر طبیعت گرم و خشک است و از نظر خواص، مقوى روح, فکر, معده و نیروى جنسى سردمزاجان و نعوظ آور است.
 
خاصیت ضددیابتی چای مربوط به پلی ساکاریدهای آن است که موجب تأخیر در جذب گلوکز از روده می‎شوند. این پلی ساکاریدها در چای سبز نیز موجود هستند ولی میزان این پلی ساکاریدها در چای سیاه از بقیه انواع چای بیشتر است. پلی ساکاریدهای چای علاوه بر تأخیر جذب گلوکز در مهار اثر رادیکال‎های آزاد، که در بروز بیماری‎های سرطانی و آرتریت روماتوئید نقش دارند، موثر هستند.
 
در سایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران آمده است: بازکننده گرفتگى‎ها و انسداد و اعتدال دهنده اخلاط و رقیق کننده مواد غلیظه و معرق و مدر است. سردرد را تسکین مى‎دهد و عطش کاذب را رفع مى‎کند. خوردن انواع چاى به صورت بسیار گرم مضر است به خصوص در فصل گرما و براى مزاج‎هاى گرم و جوانان، اگر بعد از طعام گرم خورده شود مفید است.
 
خوردن چاى بعد از طعام سنگین و پرچرب باعث سهولت هضم آن مى‎شود. بهترین اصلاح کننده چاى براى گرم مزاجان این است که با فوفل و شیرین بخورند، ولى براى سردمزاجان خوردن با مشک، قرنفل، بادیان ختائى، زنجبیل و دارچین توصیه مى‎شود.
برچسب ها: تدبیر24 چای سیاه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: