آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۷۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰

ماکارونی غنی‌شده چیست؟

وی درباره مدت زمان ماندگاری ماکارونی هم گفت: «ماکارونی بسته‌بندی شده اگر در شرایط مناسب نگهداری شود بیش از یک سال قابلیت مصرف خود را حفظ می‌کند».
تدبیر24: آیا می‌دانید که روند تولید ماکارونی‌های غنی‌شده که این روزها به وفور در بازار پیدا می‌شوند، به چه صورت است؟
 
دکتر محمد حجتی، متخصص صنایع غذایی، در پاسخ به این سوال می‌گوید: «روند تولید ماکارونی غنی‌شده به این صورت است که ابتدا ریزمغذی‌های مختلف را به میزان لازم به آرد ماکارونی (آرد مخصوص ماکارونی سمولینا است و برخی کارخانه‌هایی که این آرد را در اختیار ندارند، از آرد نول استفاده می‌کنند) می‌افزایند و سپس آرد و آب را در یک مارپیچ هلیکسی به طور یکنواخت با هم مخلوط و سپس به اکستروژن وارد می‌کنند».
 
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان می‌افزاید:‌ «در چنین شرایطی، خمیر ماکارونی تحت خلا قرار می‌گیرد و بسته به نوع قالبی که در خروجی اکستروژن وجود دارد، ماکارونی به صورت میله‌ای یا انواع فرمی، شکل خواهد گرفت». وی به این نکته هم اشاره کرد که مرحله بعدی، خشک کردن ماکارونی و کاهش رطوبت آن تا زیر 12 درصد است که بسته به سیستم خشک‌کن کارخانه‌ها، از چند ساعت تا یکی دو روز به طول می‌انجامد. «برش مرحله ماقبل از بسته‌بندی برای ماکارونی‌های میله‌ای است تا ماکارونی‌ها به اندازه مناسب با دستگاه، برش داده شوند».
 
وی درباره مدت زمان ماندگاری ماکارونی هم گفت: «ماکارونی بسته‌بندی شده اگر در شرایط مناسب نگهداری شود بیش از یک سال قابلیت مصرف خود را حفظ می‌کند».
 
این متخصص صنایع غذایی در نهایت خاطرنشان کرد: ‌«بنده یک توصیه عمومی به همه مردم دارم و آن اینکه اگر قصد مصرف ماکارونی یا هر محصول غنی‌شده‌ای را دارید توصیه می‌کنم که براساس مندرجات روی بسته‌بندی، مقدار ماده موجود در هر وعده غذایی را با توجه به رژیم غذایی‌تان محاسبه کنید. در خصوص ماکارونی هم توجه به میزان مواد غنی شده موجود در آن ضروری است».
 
منبع: salamaneh.com

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: