ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷

مردم این روستا با سوت حرف می‌زنند

سوت زدن هنوز یکی از مهمترین راههای ارتباطی مردم روستایی است که در دامنه کوه قرار دارد و ساکنان آن از ۴۰۰ سال قبل سوت زدن را برای حرف زدن با هم در فاصله‌های دور انتخاب کردند. وقتی کشاورزی در زمین کار می‌کند مادرش با سوت می‌تواند از او بپرسد چه زمانی برای ناهار به خانه می‌رسد!
تدبیر24: سوت زدن برای مردم روستایی در ترکیه یک زبان حرفه‌ای و دقیق است. مردم این روستا سوت‌ها هم را با جزئیات آن می‌فهمند و با یکدیگر به وسیله آن حرف می‌زنند. در میان مردم روستای کوش یا روستای پرندگان این طرز ارتباط به نام زبان پرندگان شناخته می‌شود و هر حرفی برای خودش سوت مخصوصش را دارد.

 بیشتر از ۴۰۰ سال قبل چون خبری از تلفن همراه نبود و ساکنان این روستا در زمین‌های دامنه کوه کشاورزی می‌کردند این زبان خاص را برای حرف زدن با دوستان و خانواده خود ساختند تا دیگر نیازی به فریاد کشیدن نباشد

معمولاً صدای سوت‌های حرفه‌ای اهالی این روستا تا فاصله یک کیلومتر به خوبی شناخته می‌شود اما اگر فاصله مخاطب بیشتر از این هم باشد مردم روستا بر اساس یک رسم و سنت پیغام را با تکرار سوت می‌رسانند. هر چند حالا دیگر پای دکل‌های تلفن‌همراه به این روستا رسیده اما مردها و زن‌های روستای کوش در تلاش هستند تا این زبان را زنده نگه‌دارند و آن را به جوان‌ها یاد دهند.

به همین خاطر هر سال در این روستا جشنواره‌ای خاص برگزار می‌شود که بخش اصلی آن با حضور گردشگران زبان سوتی است ! هر سال به صورت میانگین ۲ هزار نفر در این جشنواره شرکت می‌کنند تا هنرنمایی روستایی‌ها را در حرف زدن با سوت ببینند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: