ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۷۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۶

معافیت مکانهای مذهبی ازپرداخت حق بیمه ساختمانی

معاون فنی ودرآمد سازمان تأمین اجتماعی از معافیت مساجد، تکایا، حسینیه ها و دارالقرآن ها از پرداخت حق بیمه ساختمانی خبر داد.

    تدبیر24:  به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، محمد حسن زدا با اشاره به تغییرات قانونی محاسبه حق بیمه ساختمانی گفت: بر اساس قانون اصلاح ماده 5 قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب 16/9/93 مجلس شورای اسلامی، سازمان تأمین اجتماعی با دریافت 7درصد حق بیمه سهم بیمه شده و 15درصد مجموع عوارض صدور پروانه ساختمانی(از مالک و متقاضی پروانه ساختمانی) نسبت به تداوم پوشش بیمه ای کارگران ساختمانی اقدام می کند.

وی افزود: بر اساس تبصره یک ماده 5 قانون یاد شده، مراکز دینی از قبیل مساجد، تکایا، حسینیه ها و دارالقرآن ها از پرداخت سهم کارفرما معاف بوده و سهم کارفرمایی اینگونه مراکز از محل ماده 5 قانون مذکور تأمین می شود.
محمد حسن زدا اظهار داشت: قبل از ابلاغ قانون، حق بیمه سهم کارفرمایی کارگران ساختمانی از محل پروانه ساختمانی بر اساس متراژ محاسبه و اخذ می شد که با ابلاغ قانون جدید، 15 درصد مجموع عوارض صدور پروانه ساختمانی مبنای دریافت حق بیمه قرار می گیرد که به صورت علی الحساب دریافت می شود ودر هر حال صدور پایان کار ساختمان منوط به ارائه مفاصا حساب تأمین اجتماعی است.
وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی می بایست پوشش بیمه ای کارگران ساختمانی را تداوم دهد، افزود: با توجه به پیش بینی قانون حق بیمه ساختمانی با تصویب هیات محترم وزیران تا 20 درصد مجموع عوارض صدور پروانه قابل افزایش است.
معاون فنی ودرآمد سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: برای اجرای صحیح قانون از طریق مراجع ذیربط و پرهیز از هرگونه اعمال سلیقه در نحوه محاسبه حق بیمه، تفاهم نامه ای نیز میان سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور وسازمان تأمین اجتماعی انجام و مراتب نیز از طریق دو طرف به واحدهای اجرایی تابعه ابلاغ شده و بر اساس این تفاهم مراجع صدور پروانه مکلف شده اند بر اساس عناوین مجموع عوارض صدور پروانه مراتب را جهت دریافت حق بیمه به شعب سازمان تأمین اجتماعی معرفی کنند.
محمد حسن زدا تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی می بایست ظرف 3 روز پس از محاسبه سهم حق بیمه نسبت به دریافت و یا تقسیط آن اقدام و پاسخ نامه را برای صدور پروانه برای آن مرجع اعلام کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: