ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۷۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۰

ساختارفسادآفرین نظام بانکی کشور

عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از اینکه دولت اقدام به بازنگری قوانین نظام بانکی کشور نمی‌کند،گفت: دولت تاکنون ساختار نظام بانکی کشور را به نفع آحاد مردم اصلاح و تغییر نداده است.
  تدبیر24:  عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس، با انتقاد از اینکه دولت اقدام به بازنگری قوانین نظام بانکی کشور نمی‌کند،گفت: دولت تاکنون ساختار نظام بانکی کشور را به نفع آحاد مردم اصلاح و تغییر نداده است.

عزت الله یوسفیان ملا، درخصوص وجود فساد و تبانی درنظام بانکی کشور،به ایسکانیوز،گفت: متاسفانه دولت تا به امروز نتوانسته اقدامات شاخص و قابل توجهی درنظام بانکی کشورانجام دهد.

نماینده مردم آمل درمجلس،تصریح کرد: دولت همچنان درمسیر سیل ویرانگر نظام بانکی کشور قرارگرفته است به طوری که تاکنون نتوانسته تغییرات عمده ای درنظام بانکی کشور ایجاد و از وجود فساد و تبانی پیشگیری کند.

یوسفیان ملا،با بیان اینکه دولت از اهرام های خوبی استفاده نکرده است،افزود: دولت تابه امروز در سیاست های بانکی و اعتباری عملکرد موفقی نداشته است به طوری که درخصوص اخذ مطالبات معوق بانکی فقط به نظارت، تذکرات غیرمدون و حضور درتریبون ها اکتفا کرده است.

وی،با بیان اینکه ساختار کنونی نظام بانکی کشور فساد آفرین است، ادامه داد: دولت در بحث مطالبات معوق بانکی و جلوگیری از وجود فساد و تبانی درسیستم بانکی کشور وارد اقدامات عملی نشده،به طوری که تاکنون مدیران بانک ها به دلیل انجام این اقدامات غیرقانونی مورد بازخواست قرار نگرفته اند.

عضو ناظرمجلس درکمیته مفاسد مبارزه اقتصادی،با انتقاد از اینکه دولت اقدام به بازنگری قوانین نظام بانکی کشور نمی‌کند،اظهارداشت: دولت تاکنون ساختار نظام بانکی کشور را به نفع آحاد مردم اصلاح و تغییرنداده است،به همین دلیل هرچه سریعتر باید ساختار نظام بانکی کشور به منظور جلوگیری از وجود مافیا در نظام بانکی تغییر پیدا کند.

نماینده مردم آمل درمجلس،تصریح کرد: متاسفانه این دولت هم دنباله رو انتصابات و سیاست های گذشته است با این تفاوت که برخی اوقات انتقادات و تذکراتی درخصوص وجود فساد و تبانی درسیستم بانکی کشور داده می شود.

یوسفیان ملا،با انتقاد از وجود مافیا و فساد درسیستم بانکی کشور،افزود: متاسفانه تبانی درسیستم بانکی کشور بیداد کرده است به طوری که برخی افراد در حوزه کارشناس تا ریاست بانک با دریافت درصدی از مبلغ وام، وام‌های کلانی به سرمایه گذاران مافیایی می‌دهند.

عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس،در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر اجرای قوانین نظام بانکی کشور،افزایش اختیارات رئیس بانک مرکزی و اجرای قانون ارتقاء سلامت‌اداری راهکارهای اصلی برای حل مشکلات کنونی نظام بانکی کشور است.
منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: