ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۷۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

رشد 13 برابری میلیاردرهای جهان

فهرست امسال فوربس از میلیاردرهای جهان به رکورد هزار و 826 نفر از 70 کشور جهان رسید که در مقایسه با 140 میلیاردر نخستین فهرست ثروت جهانی این مجله در سال 1987، رشد 13 برابری را نشان می‌دهد.
  تدبیر24:  بیل گیتس، یکی از بنیانگذاران غول نرم افزاری مایکروسافت با ثروتی به ارزش 79.2 میلیارد دلار برای شانزدهمین سال در 21 سال گذشته، در صدر فهرست سالانه ثروتمندترین افراد جهان که از سوی مجله فوربس منتشر می‌شود، قرار گرفت.

غول مخابراتی مکزیکی کارلوس اسلیم با 77.1 میلیارد دلار ثروت در جایگاه دوم و وارن بافت با 72.7 میلیارد دلار ثروت، در جایگاه سوم قرار گرفت.

آمانسیو اورتگا، بنیانگذار اسپانیایی ایندیتکس که شامل برند پوشاک زارا است، با 64.5 میلیارد دلار ثروت چهارم و لری الیسون، رییس اوراکل با 54.3 میلیارد دلار ثروت، پنجم شد.

ثروت بافت با وجود اهدای 2.8 میلیارد دلار کمک به خیریه‌ها، نسبت به سال قبل 14.5 میلیارد دلار افزایش یافت که بیش از هر میلیارد دیگری در این فهرست بود.

آلیکو دانگوته، نیجریه ای که بواسطه تولید سیمان و کالاهایی مانند شکر و آرد ثروتمندترین مرد آفریقا شد، بزرگترین متضرر فهرست میلیاردرهای فوربس بود که ثروتش از 14.7 به 10.3 میلیارد دلار کاهش یافت.

فوربس هزار و 826 میلیاردر با مجموع ثروت 7.05 تریلیون دلار را شناسایی کرد که بالاتر از هزار و 645 نفر در سال گذشته بود. از میان 197 میلیاردر زن، بالاترین رتبه را کریستی والتون از فروشگاه وال مارت بدست آورد که با 41.7 میلیارد دلار ثروت، در رتبه هشتم قرار گرفت.

لیلیان بتانوکور فرانسوی که بیشتر ثروتش را از شرکت لوازم آرایشی اورئال بدست آورده است، با 40.1 میلیارد دلار ثروت، دهم شد.

زاکربرگ 30 ساله، مدیرعامل فیس بوک با افزایش ثروتش به 33.4 میلیارد دلار، از رتبه بیست و یکم در سال گذشته به رتبه شانزدهم ارتقا یافت.

جوان‌ترین میلیاردرهای فهرست فوربس اوان اشپیگل 24 ساله و بابی مورفی 25 ساله بودند که شرکت برنامه پیام رسان موبایلی اسنپ شات را تاسیس کردند و ثروت هر کدام 1.5 میلیارد دلار ارزش داشت.

بر اساس گزارش رویترز، آمریکا با 536 نفر، بیشترین میلیاردرهای جهان را دارد و پس از آن چین با 213 نفر، آلمان با 103 نفر و هند با 90 نفر قرار گرفتند.

روسیه که با آشفتگی بازار نفت و نوسان ارزی دست و پنجه نرم می‌کند، شاهد کاهش تعداد میلیاردرهایش از 111 به 88 نفر بود.
منبع: آفتاب
برچسب ها: تدبیر24 بیل گیتس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: