ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۱۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲

جامعه در دولت تدبیر و امید به ثبات و آرامش رسید

در دولت تدبیر و امید ثبات و آرامش در جامعه برقرار شد و سرمایه این دولت اخلاق محوری و قانون مداری و ایجاد یک نظام کارشناسی است.
 تدبیر24:   رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران گفت:در دولت تدبیر و امید  ثبات و آرامش در جامعه برقرار شد و سرمایه این دولت اخلاق محوری و  قانون مداری و ایجاد یک نظام کارشناسی است.

سیدرضا صالحی امیری در نشست شورای مدیران کل دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی تصریح کرد: یکی از مشکلات مهم در کشور ما وضعیت انسجام است که مدیران کل دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی می توانند با به کار بردن تمهیداتی سطح انسجام در سازمان های متبوع را افزایش دهند.

وی ادامه داد:انسجام فقط وحدت و یکی شدن و اتحاد نیست، بلکه به معنی حرکت هماهنگ و کانونی اعضای یک سیستم در یک جهت است. مانند یک قطار که ممکن است مسافران آن اختلافاتی از نظر دیدگاه داشته باشند ولی هر چه باشد، مقصد همه در نهایت یکی است.

صالحی امیری در ادامه تصریح کرد: انسجام چند سطح دارد؛ اول انسجام نظری، سطح دوم انسجام سیاستی به معنای نبود تعارضات در سیاست ها و سپس انسجام ساختاری، مدیریتی، برنامه ای ، کارکردی و انسجام در نظارت هم باید مورد توجه باشد که در ادامه سطوح دیگر انسجام قرار می گیرد و هر سازمان برای توفیق در مأموریت های خود باید از آنها برخوردار باشد و این مهم محقق نمی شود مگر با حضور محوری دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان ها و انصافا نیز تاکنون دولت آقای روحانی بر مبنای فعالیت های مهم ۱۲ گانه ای که ذکر خواهم کرد، انسجام بی نظیری را در امور کشور به وجود آورده است.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران همچنین در زمینه فعالیت های ۱۲ گانه مهم دولت آقای روحانی، نکاتی را بیان کرد و دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی را موظف به این دانست که آنها را بدانند و به سازمان های خود و همچنین سطوح دیگر مردم منتقل کنند.

صالحی امیری تصریح کرد: اولین مسئله ای که با روی کار آمدن دولت آقای روحانی ایجاد شد، استقرار ثبات و آرامش در جامعه است که البته این امر نسبی است ولی مسئله بسیار مهمی است. دیگر آن فضای ناامنی ذهنی که در ۸ سال قبل وجود داشت از بین رفته است و مردم با آرامش بیشتری امور خود را می گذرانند.این البته حرف بنده نیست، بلکه پژوهش های میدانی انجام شده نشان می دهد.

وی ادامه داد: دوم بحث حاکمیت اخلاق است که خوشبختانه سرمایه این دولت اخلاق محوری است و سوم بحث قانون مداری است و ایجاد یک نظام کارشناسی است.

نکته چهارمی که دکتر صالحی بیان کرد، استفاده از خرد جمعی در نظام تصمیم گیری ها بود که از نظر وی، در این بخش، نخبگان با دولت آشتی کرده اند. توجه به کرامت و حرمت انسانها، استقرار نظام برنامه ریزی و ایجاد سازوکار برنامه ای، فهم لازم از منافع و مصالح در سیاست خارجی، تلاش برای انسجام و وحدت در درون نظام، استفاده ازظرفیت های مردمی، عمومی و بخش خصوصی، توجه به معیشت و رفاه عمومی، توجه اساسی به وضعیت فرهنگ و هنر و در آخر توجه اساسی دولت به سرمایه اجتماعی به عنوان ایجاد اعتماد و رضایت به منظور مشارکت در سطح ملی، از جمله مؤلفه های ۱۲ گانه مورد نظر دکتر صالحی در زمینه فعالیت های دولت اعتدال بود که توسط وی بیان شد.

گفتنی است نشست شورای مدیران کل دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی کشور، به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های مدیریتی نهادهای دولتی هر ماه در یکی از سازمان های دولتی برگزار می شود که میزبانی نشست روز پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ با سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۶
0
0
کدام جامعه قربان جامعه شما یا جامعه کارگری ما کارگرها که هر سال آخر سال همه هر چه غیظ دارند سرما می ریزند و حقوقمان را کم می کنند تا خوشبحال کرفرمایان شود
نظر شما: