ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱

خواست مردم درانتخابات۹۲درمجلس خبرگان بازتاب می‌یابد

کسانی که در مورد مجلس خبرگان تهمت می‌زند و خبرگان را جناحی می‌بینند٬ متوجه نتیجه کار نیستند زیرا سیاسی کردن فضای مجلس خبرگان٬ به زیان نظام است.
  تدبیر24: نجفقلی حبیبی درباره اهمیت مجلس خبرگان رهبری برای اصلاح‌طلبان گفت: یکی از مشخصه‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران این است که سران و مدیران٬ از سطر تا ذیل در یک سیستم دموکراتیک انتخاب می‌شوند.

رییس پیشین دانشگاه علامه طباطبایی بیان داشت: مجلس خبرگان رهبری یکی از استوار‌ترین نهادهای نظام جمهوری اسلامی است که‌ شان و جایگاهی در حد رهبری دارد و در قانون اساسی حتی وظایف مهمی همچون نظارت بر رهبری برای این مجلس پیش‌بینی شده است.

این فعال سیاسی تصریح کرد: با توجه به انتخابات سال ۹۲ مردم ثابت کردند در خیلی از موضوعات و رد‌ه‌ها به دنبال تغییراتی هستند و حتما این خواست در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز بازتاب خواهد داشت.

حبیبی درباره هیاهو و جنجالی‌هایی که برخی نسبت به ریاست مجلس خبرگان مطرح می‌کنند، خاطرنشان کرد: جایگاه و شان مجلس خبرگان رهبری بسیار بالا‌تر از این سیاسی کاری و جناحی کردن‌هاست زیرا این رفتار در ‌‌‌نهایت به‌ شان رهبری و خبرگان آسیب می‌زند.

وی افزود: گاهی خود اعضای بزگوار مجلس خبرگان که جزء علما هستند چنین بحث‌های مطرح می‌کنند، که باید بدانند حریم و شان رهبری جناحی و سیاسی نیست و وارد این مباحث شدن باعث تنزل جایگاه خبرگان می‌شود.

این استاد دانشگاه گفت: همه اعضای مجلس خبرگان رهبری جزء بزرگان این کشور و نظام هستند. برخلاف این همه هیاهوهای سیاسی ایجاد شده، چگونه ممکن است این افراد باعث انحراف نظام شوند؟ همه باید بدانند مجلس خبرگان در جایگاه دعوا سیاسی نیست.

حبیبی در باره شخیصت آیت الله هاشمی رفسنجانی که این روز‌ها تندرو‌ها حمله‌های علیه ایشان انجام داده‌اند٬ گفت: آیت الله هاشمی همیشه همراه و همپای انقلاب بوده و به نظام خدمت کرده‌اند و امروز هم ریاست یکی از مهم‌ترین نهادهای انقلاب یعنی مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده دارند.

وی اضافه کرد: کسانی که اینگونه صحبت و تهمت می‌زند و خبرگان را جناحی می‌بینند٬ متوجه نتیجه کار نیستند زیرا سیاسی کردن فضای مجلس خبرگان به زیان نظام است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: