ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵

اختلاف یهودیان مهاجر در اسرائیل

آنچه سبب برانگیخته شدن اعتراض یهودیان شرقی تسهیلات ویژه‌ای است که دولت اسرائیل وعده برخورداری از آن را به یهودیان اروپایی داده که سکونت در شهرک‌های جدیدالاحداث در شمال اسرائیل و شهر بندری حیفا، تنها بخشی از این وعده‌ها محسوب می‌شود.
تدبیر24: تلاش گسترده و هیاهوی تبلیغاتی دولتمردان اسرائیلی و اعطای برخی تسهیلات ویژه برای ترغیب و تشویق یهودیان اروپایی برای مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی، با واکنش منفی یهودیان سفاردی(شرقی) از جمله برخی فعالان حزب شاس مواجه شده است. 
 
به گزارش عصرایران به نقل از نشریه اسرائیلی ynet به دنبال کشته شدن چهارنفر از یهودیان فرانسوی در گروگانگیری در فروشگاه یهودیان در پاریس و نیز انجام اقدامات تروریستی اخیر در دانمارک، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بهره برداری تبلیغاتی از از این اتفاقات، ضمن ناامن خواندن اروپا برای یهودیان و طرح ادعای دوباره یهودستیزی در اروپا، از یهودیان اروپایی خواست تا به سرزمین‌های اشغالی مهاجرت نمایند. 

این سخنان و موضع‌گیری‌های بنیامین نتانیاهو واکنش‌های مسئولین یهودی و نیز دیگر مقامات اروپایی را به همراه داشت به طوری که رئیس انجمن یهودیان دانمارک و نیز نخست‌وزیر این کشور به اظهار مخالفت با سخنان نتانیاهو پرداخته و از یهودیان کشورشان خواستند تا در دام سخنان وی نیافتند. 
 
این سخنان نتانیاهو و دعوت او از یهودیان اروپایی(اشکنازی) برای مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی، واکنش منفی یهودیان سفاردی(شرقی) را نیز به همراه داشته و برخی از خاخام‌های وابسته به حزب شاس(قدرتمندترین حزب اسرائیل)، دولتمردان اسرائیل را به تبعیض و نابرابری و بی توجهی به حقوق یهودیان سفارادی متهم نموده‌اند. 

آنچه سبب برانگیخته شدن اعتراض یهودیان شرقی از تبلیغات روزهای اخیر دولت اسرائیل برای جذب یهودیان اروپایی شده، تسهیلات ویژه‌ای است که دولت اسرائیل وعده برخورداری از آن را به یهودیان اروپایی داده که سکونت در شهرک‌های جدیدالاحداث در شمال اسرائیل و شهر بندری حیفا، تنها بخشی از این وعده‌ها محسوب می‌شود.

این در حالی است که یهودیان شرقی و به خصوص یهودیان فلاشا (یهودیان آفریقایی) که طی سال‌های اخیر به فلسطین اشغالی مهاجرت نموده‌اند غالبا در مناطق جنوبی اسرائیل و در مجاورت نوار غزه که از مناطق ناامن سرزمین‌های اشغالی محسوب می‌شود اسکان داده شده‌اند. 
 
حجم تبلیغات رسانه‌ای وابسته به صهیونیست‌ها و اصرار تأمل برانگیز مقامات اسرائیلی بر ضرورت مهاجرت یهودیان اروپا به فلسطین اشغالی موجب شده تا برخی رسانه‌ها و کارشناسان بین‌المللی، دخالت عوامل موساد در سازماندهی این حملات تروریستی در راستای سناریوی یهودستیزی در اروپا با هدف ایجاد موج جدید مهاجرت یهودیان اروپا به فلسطین اشغالی را محتمل بدانند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: